2777
2789

خانم های متاهل من تازه یه ماهه عقد کردم ولی با همسرم یکم مشکل داریم که نمی‌دونم چطور باید حلش کنیم. 

من از اینکه بعد از اون همه سختی بابام منو بهش داد خدارو شکر کردم ولی اون می‌گفت بابات نمیزاره همو ببینیم تا وقتی عقد کردیم از این‌که زنش شدم ماله من شد خوشحال بودم ولی اون الان بهونه عروسی رو میگیره هی میگه عصاب ندارم بی حوصله هستم تو منو درک نمیکنی هرکاری می‌کنم جواب نمیده چیکار کنم که یکم بهم توجه کنه؟؟؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
😐دوست بودینm

نه ازدواج سنتی فامیل بودیم چون اصلا اهل دوست پسر بازی نبودم

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازدواج سنتی فامیل بودیم چون اصلا اهل دوست پسر بازی نبودم

😕اها عزیزم خب 😐بنظرم بهونه میگیره آخه یه ماه عقد باید ذوق و شوق داشته باشی بگی بخندی ن ک بهونه بگیری

همسر خوش قلب من عاشقتم یکی یدونم❤️
😕اها عزیزم خب 😐بنظرم بهونه میگیره آخه یه ماه عقد باید ذوق و شوق داشته باشی بگی بخندی ن ک بهونه بگی ...

میگه از هم دوریم دلم تنگ میشه نمیتونم تحمل کنم عصاب ندارم 

🥲ینی نمیتونی بری وایسی خونشون

نه بابام نمیذاره میگه تا عروسی نکنید نمیشه تنهایی همو ببینین

🥲الهی عروسی بگیر برین گلم

بابام میگه سنت کمه لطفا دعا کن اومدن برای اجازه بابام قبول کنه🥺

چشم تو هم دعا کن 🥹😭وامم درست شه برم سخته

چشم عزیزم راستی میتونی اصل بدیی؟

😅۱۸ مشهد البته سوم میشم ۱۹ و ط

فاطمه ۱۷ مرداد میرم توی ۱۸ کورد ارومیه هستم 

خوشبختم گلم🤝

❤️‍❤️مردادیا زیادن تولدت مبارک باشه عزیزم  پیشاپیش تولدامونم رفت تو محرم🥲😂

تولد توهم مبارک باشه عزیزم آره والا 🤣😂