2777
2789
عنوان

به پوچي رسيدم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 18 پست
آره منم بعداز مادرم مردم منم همراه اون دفن شدم فقط نفس میکشم یه مرده ی متحرک

كي تموم ميشه پس😞چرا كسي كمكمون نميكنه؟چرا خدا كاري نميكنه؟

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 
كي تموم ميشه پس😞چرا كسي كمكمون نميكنه؟چرا خدا كاري نميكنه؟

از خدا میخوام امشب   شب آخر عمرم باشه هرچند بچه هام کوچیکن ولی اونا مادر شاد میخوان نه یه جسد افسرده متحرک

شادی روح مادر نازنینم صلوات بفرستید... عاشق امام حسینم.... روزگاری روز ما هم میرسد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا میخوام امشب   شب آخر عمرم باشه هرچند بچه هام کوچیکن ولی اونا مادر شاد میخوان نه یه ...

عزيزم نگو

ميخواي بچه هاتم خداي نكرده مثل خودت بي مادر بشن؟

ما مادريم

مجبوريم به خاطر بچه هامون بجنگيم

جلوشون نقاب بزن،مثل من كه سعي ميكنم جلوش شاد باشم

ببين من هررر روز يهو گريم ميگيره ها

ميدوم ميرم دستشويي گريه ميكنم

دخترم نبينه

تازه مرتضاي من سال ٩٣ رفته

خيلي گذشته

ولي خوب نميشم

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 
عزيزم نگو ميخواي بچه هاتم خداي نكرده مثل خودت بي مادر بشن؟ ما مادريم مجبوريم به خاطر بچه هامون بج ...

میدونم عزیزم کا هیچوقت مثل قبل نمیشیم  قلبمون مثل یه شیشه شکسته س که تکه هاشو بهم چسبوندیم... بخدا من وسط خیابون توی بانک هرجایی باشم یه خانم سن و سال مادرم کیبینم عین بچه ها زار میزنم همه برمیگردن نگام میکنن دست خودم نیست 😔😔

شادی روح مادر نازنینم صلوات بفرستید... عاشق امام حسینم.... روزگاری روز ما هم میرسد....