2777
2789
عنوان

الان واقعا باید چکار کنم؟؟!!!

127 بازدید | 10 پست

بچه ها نمیدونم یادتون هست منو یک ماهیه فعالیت نکردم تو سایت نزدیک ازمونمه و شدیدا مشغول درس هستم 

یک ماه بیشتره خونه مادرشوهرم نرفتم 

ایشون هم خب نیومدن چون شرایطم خیلی خاصه و توی فشار هستم شدیدا

در حد این با مادرشوهر در ارتباط بودم که فقط چند باری استوری هام رو ریپلای کردن و یکی دوتا پیام توی واتساپ بهم دادیم

شوهرم میره ولی من وقت نمیکنم اصلا 

الان انقدر فاصله افتاده یکماهه نه ایشون زنگ زدن نه من

الان روم نمیشه زنگ بزنم خیلی ضایع است بعد یکماااه زنگ بزنم نه؟ 

از دست خودم ناراحتم تماس نگرفتم ولی واقعا تو باغ نبودم 

شوهرم میره سر میزنه ولی بچه رو نمیبره ینی نمیتونه ببره جالبه مادرشوهرمم اصلا حتا با پیام هم حال بچه رو نمیپرسه البته مهم‌نیست برام اصلا 

ولی خب نمیدونم چکار کنم یه حس بدی دارم الان زنگ بزنم بعد یکماه خجالت میکشم زنگ‌نزنم بدتره چکار کنم اصلا زنگ بزنم چی بگم

اه از بس که با مادرشوهرم دوری دوستی هستیم و‌رودربایستی داریم از صدتا غریبه بدتریم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم برو یه سری بهشون بزن و بگو که مشغول بودی و الان خجالت کشیدی.یه گلدون کوچیک گل براشون بخر قطعا از دلشون در میاد

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
بی محبتن متاسفانه  حداقل نوشو میپرسید که  ولش کن زنگ بزن خودتو راحت کن از این برزخ

نه بابا تقصیر منم هست چون اخرین بار دعوت کردن نهار رفتم بعدش دیگه حتا یک زنگم نزدم 

اخه سنشون بالاست من توقع ندارم بخوان هی زنگ بزنن

بعدم اون جاریم چون همش میره اونجا بچشم میبره فکر کنم مثلا مادرشوهرم توقع دارن منم هفته ای یکبار برم

بعدم خب من جوون ترم ایشون مریضن یکمی

خب شاید از شوهرت احوال پرسیتونو کرده 

اره خب من اصلا به رفتار ایشون کاری ندارم

من دارم از بخش خودم میگم ک کوتاهی کردم و خیلییییی طولانی شده روم نمیشه الان زنگ بزنم بگم چی بگم برا چی حتا زورم اومده ی تلفن بزنم 

عزیزم بنظرم برو یه سری بهشون بزن و بگو که مشغول بودی و الان خجالت کشیدی.یه گلدون کوچیک گل براشون بخر ...

چه فکر قشنگی 

باشه حتما اینکارو میکنم گلدون خوب بود خیلی هم دوست دارن 

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین