2777
2789
عنوان

شا بگيد از دست مادرم کار کنم😭

268 بازدید | 30 پست

سلام دوستان ، مادرم از اینکه میرم خونه مادرشوهرم حسادت میکنه .خودم هر روز میرم بهش سر میزنم پپپپپپهمسرم خیلی آدم خوبیه احترام خانواده داره هر کاری که از دستش بیاد کوتاهی نمیکنه، مادرم میگه فقط دور ما باشید با اونا رفتار نکنید همش بدشون یه از جلو چشم من بیفتن، دیروز بعدچندسال همسرم بخاطر مادرش روب من انداخت گفت مادرم داره غوره درختش میچینه زیاده برو کمکش.باهاش پاک کن ،منم بخاطر همسرم ک اینقدر با خانوادم خوبه رفتم

امروز مادرم زنگ زده دادو بیداد چرا دیروز نیومدی ب من سر بزنی فقط بخاطر اینکه چرا من رفتم اونجا

دیگه آخرش هرچقدر این چند سال ریختم تو دلم رو کردم 

گفتم مگه اجازه من دست توعه ، ۳۴ سالمه بچه ک نیستم

خسته شدم از دخالت‌ها ش ،شما بگید کار کنم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من مقصر خودتی ،،،

سی و چهار سالت هست و چرا مادرت باید اینقدر تو زندگیت دخالت کنه و بدونه کجایی و چبکارر می‌کنی و ؟؟؟

چرا باید اینقدر کنترلت کنه ؟؟؟

شما چهارده سالت نیست که !!

همینجور که بعضی مردها چهل سالشون هم بشه بچه ننه هستن 

بعضی از خانوما هم بچه ننه و بی عرضه هستن !!

رفتارهای خودت رو درست کن 

بنظر من مقصر خودتی ،،، سی و چهار سالت هست و چرا مادرت باید اینقدر تو زندگیت دخالت کنه و بدونه کجایی ...

چکار کنم میگم مادره آهش نگیرتم، بخدا این چند سال هرچی گفته یکبار چیزی ب روش نگفتم ، ولی الان دیگه خسته شدم

ببین نیکو خانم منم با مادرم همچین مشکلی داشتم به خرید کردن منم کار داشت آخر سر باهاش دعوا کردم انقدر به شوهرم فوش داد رفتم ازش شکایت کردم بعد خونمو عوض کردم راهمو دور کردم بازم کار ب کار دارم همش به بچه هام زنگ میزنه میگه اینوری کنید اونجوری کنید

ببین نیکو خانم منم با مادرم همچین مشکلی داشتم به خرید کردن منم کار داشت آخر سر باهاش دعوا کردم انقدر ...

واسه خرید و اینام بهم گیر میده ولی کاری ب اونا ندارم، از این ک با خانوده همسرم در رابطم دخالت میکنه اعصابم خورده

واسه خرید و اینام بهم گیر میده ولی کاری ب اونا ندارم، از این ک با خانوده همسرم در رابطم دخالت میکنه ...

خب به منم مامانم گیر میداد چرا همش مهمون اینارو دعوت میکنی اصلا یه روز اومد بهم گفت طلاق بگیر

خب به منم مامانم گیر میداد چرا همش مهمون اینارو دعوت میکنی اصلا یه روز اومد بهم گفت طلاق بگیر

یا خدا، نه من مادرم اسم طلاق نمیاره چون میدونه از شوهر من بهتر گیرشون نمیاد