2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی افسردگی شدیدی گرفتم

722 بازدید | 12 پست

دو ماهه عمل کردم ظاهر بینیم بد نبود معمولی بود 

الانم قشنگترشده یعنی چهره ام مصنوعی نشده 

اما حس میکنم قبل عمل خوشبختر بودم حس میکنم درگیری فکری نداشتم 

حداقل فکرم ظاهر بینی بود ولی الان یکی میگه دچار فلان عارضه شدم لرزه به تنم میفته و نمیتونم از زیباییش لذت ببرم 

یا یکی میگه تو حاملگی نفس کم میاری با دماغ عملی یا زمستون سختته میترسم بچه ها کلا شاید واستون خنده دارم باشه ولی از روزیکه دماغ عمل کردم انگار دیگه زندگی نکردم 

خدا بخاد دو هفته بعد میخام برم کربلا یکی از ارزوهام بود ولی هییییییچ ذوقی ندارم براش 

زندگی برام بی معنا شده😔😔😔😔😔

آخه بخاطر ی جراحی بینی؟ من تازه ی هفته میشه فردا که بینیمو عمل کردم  قبلش انقد بهم استرس دادن  ک نمیترسی وای فلان ک من خودم اصلا استرس نداشتم ترسیدم ادما برای همچی فضولی میکنن اگه قراره به اینا فکر کنی ک دیگه هیچی خوشمل خانوم

آخه بخاطر ی جراحی بینی؟ من تازه ی هفته میشه فردا که بینیمو عمل کردم  قبلش انقد بهم استرس دادن & ...

متاسفانه خیییلی بار انرژی منفی عمل بینی زیاده 

منم که استرسی دیگه افسرده شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی برگه بردار شکر گذاری کن از خدا و ی برگه هم همه افکارا منفی بنویس پاره کن 

واقعا تاثیر داره 

فقط از خدا میخام که این عمل هیییییچ عارضه ای روم نزاره هیچی دیگه نمیخام فقط مثل قبل همه چی عالی باشه 

بلکه بازم روم بخنده

اینارو دوبار نوشتم 

واقعا تاثیر داره  فقط از خدا میخام که این عمل هیییییچ عارضه ای روم نزاره هیچی دیگه نمیخام ف ...

واقعا تاثیر داره دوست من شکی تو کار خدا نیست 

انقدم تو عین اون ادما فاز منفی نیاااا 

واقعا تاثیر داره دوست من شکی تو کار خدا نیست  انقدم تو عین اون ادما فاز منفی نیاااا

میدونی وقتی حرف میزنم حس میکنم صدام میره تو گلوم 

تو دماغی نشده ها نمیدونم چطوری منظورمو برسونم 

صدام هنوز مثل قبل نشده 

همش نگرانم نکنه مثل قبل نشم 🥺

میدونی وقتی حرف میزنم حس میکنم صدام میره تو گلوم  تو دماغی نشده ها نمیدونم چطوری منظورمو برسون ...

من هنوز طعم غذا نمیفهمم خوب و یکم لبم بی حسه خوب نمتونم حرف بزنم اما دکترم کارش عالیه دمش گرم نه تامپون گذاش نه گچ راحت میتونم نفس بکشن