2777
2789
عنوان

خیانت در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 29 پست

چه بد خدا ازشون نگذره زنهای خرابو میگم چطوری باعث بر هم زدن زندگیا شدن فعلا برو یه دوش بگیر یه فیلم ببین یه چیز مقوی درست کن بخور و فقط به بچت فکر کن سعی کن حال و هوات عوض بشه با غصه خوردن چیزی درست نمیشه حداقل بزار اون نی نی طفل معصوم تو شکمت ارامش داشته باشه بعدا یک تصمیم درست بگیر مرتیکه ی احمق 

از کجا میدونی دوست دختر قبلیش رو ؟  تو و همسرت با هم دوست بودین ؟

نه ازدواج ما کاملا سنتی بود.. شیش ماه هم میمومد و میرفت تا من راضی بشم

دو هفته بعد از عقد از طریق تلگرامش فهمیدم سه چهار سال با یکی دوست بوده و تمام چتاشونو خوندم و حتی عکس لحظه رابطه داشتنشونو هم دیدم..

ولی بازم گذشت کردم

چون نمیخواستم برچسب مطلقه بودن بهم بخوره و گفتم مال گذشته اشه.. دو سه باری بعد از عقد به همسرم زنگ زد که باهاش برخورد کردم و زنگ نزد تا دیروز که نمیدونم چرا با هم حرف زدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن حامله رو زده؟نمیتونی بری پزشک قانونی بگی شوهرم کتکم زده باردارم.و بدن دردم.چیکار کنم که پرونده بر ...

نمیدونم واقعا.. فک کنم شاهد بخوان که من ندارم ..

واسه فردا بعد از ظهر وقت گرفتم .. نمیدونم تاثیر داره یانه

از زمان بارداریم این دومین باری بود که کتک زده بود یه بار دیکه هم هل دادع بود هر بار میبخشمو...

الهی بگردم 🥺 دستش بشکنه لااقل از اون بچه تو شکمت خجالت می‌کشید مرتیکه کثافت 💔

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
شوهر تو خیلی هاته ؟ با تو چقدر رابطه داشته ؟روزی چند بار

دکتر رابطه رو برام ممنوع کرده بود ولی با این حال تو این سه چهار هفته چهار بار باهاش رابطه داشتم با وجود اینکه درد داشتم تحمل کردم 

منو خیلی دوست داره.. خیلی کارا برام کرده..ولی نمیدونم چرا باهاش حرف زده

ببخشید رک میگم دوستت نداره قبل عقد رابطه داشته بعدشم هی باهاش حرفاشو زده این چه دوست داشتنیه کارارم واسه اروم کردن عذاب وجدان خودش بوده

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره