2777
2789
عنوان

همونم که میخواست چادری بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حجابت با مانتو روسری کامل کن

کافیه

چادر اگه تو خانواده کسی چاددی نباشه زیاد جالب نیس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چادر دست و پاگیره واقعا  میخوای حجاب رعایت کنی مانتو بلند بگیر ولی عبا نگیر چون واقعا قشنگ نیس ...

چادر دست و پاگیر نیست 

من خیلی ساله چادریم 

کسی ک میخواد بار اول چادر بپوشه بهتره از چادر هایی با مدل های راحت استفاده کنه

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

درکل حجابت رو رعایت کن

اما به این که چادر بپوشی یا مانتو بلند خوب فکر کن

عزیزم آفرین به تصمیمت

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

اومدم بپرسم چیشد که دوست داشتین چادر داشته باشین و چند سالتونه الان ؟

همش یه صدایی میگفت ایمان نمیاوری خیلاتی شده بودم سر همین چند روز نماز خوندم یه ارامش خاصی داشت بعد کم کم ایمانم قوی تر شد.    14سالمه

کاری ب سن ک نداره من از هفت سالگی چادر پوشیدم ،ولی اگه میخوای چادر بپوشی تصمیمت رو بگیر ک دیگه در نی ...

من چادریم ولی دو تا بچه ی کوچیک دارم فقط تو خونه جلوی مهمون شاید بعضی وقتا چادر نداشته باشم که اونم با مانتو های گشاد و بعضا دامنم و توی مسافرت با نوزاد و هوای گرم و اینا چادر نداشتم 

اشتباهه به نظرتون؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

چادر دست و پاگیر نیست  من خیلی ساله چادریم  کسی ک میخواد بار اول چادر بپوشه بهتره از چاد ...

چرا دبگه تو پایز و زمستون دست و پا گیره

کسی حمله نکنه خودم چادریم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من از ۱۰سالگی چادریم ولی منتظرم ازدواج کنم برش دارم

بنظرم بدون چادرم میتونی محجبه باشی چادر فقط دستو پاگیره و اذیت زیادیه و واقعا یه چادری به یه مانتویی محجبه کوچیکترین برتری ای نداره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃