2777
2789

برا یه دل درد این همه لب گاز گرفتی ؟! 😐

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

برا یه دل درد این همه لب گاز گرفتی ؟! 😐

راه حلی برای لبم داری ؟ یااینهمه راه امدی اینو بگی ؟ دروغ گفتم گاز نگرفتم گذاشتمش وسط خیابون ماشین لهش کرده دیه بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی برای لبم داری ؟ یااینهمه راه امدی اینو بگی ؟ دروغ گفتم گاز نگرفتم گذاشتمش وسط خیابون ماشین ل ...

راه حلی ندارم این همه راه اومدم همین و بگم . 

برو ب گاز گرفتنت ادامه بده.

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

راه حلی ندارم این همه راه اومدم همین و بگم .  برو ب گاز گرفتنت ادامه بده.

نه کافیه   

عموم مشکوک به کنسر 

استرس تمام و کمال خب .تولد پسرش بود زنعمومم دست تنها و منم پریودم ولی گفت بیا کمکم با درد شدید درد شدید که نگم برات نمیشد جلوی روش بگم درد دارم حالم بدو یکم کمک میکردم یکم دراز میکشیدم ناله و آخ و آی و اینا بخاطر روحیه ش تعطیل 

خیلی روی من حساسه بگم حال ندارم بدتر میشه حالش عصبی عصبی عصبی بودم 

تو مسیر که میرفتم یه کامیون بار بر لایی میکشید خیلی بد رانندگی میکرد اونجا هم چند بار بی هوا دستمو لبمو گاز گرفتم   دیروز خیلی بد بود هعی خدا