2777
2789
عنوان

چاقی با مولتی ویتامین

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 31 پست
والا عرقیات عرق یونجه، کلی کپسول دستساز، اسماشون یادم نیست .سیپروهپتادین..آخرش از گین آپ جواب گرفتم

گین آپ میگن عوارض داره من میترسم بخورم ب جاش دارم مث گاو میخورم دیگه همش درحال خوردنم...سویق هم شنیدم چاق میکنه امروز میخوام بخرم ببینم نتیجه میده یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گین آپ منطورته؟؟

برای بدنسازی بود

یه مارک دیگش بود

کلا چون این پودرام معلوم نیست توش چیه

ممکنه به کبد صدمه بزنه

ترجیحا خوراکی طبیعی باشه

چیزای پرکالری

حالا این شیرخشگم امتحان کنم ببینم چی میشه😂

اره برگشت داشت ولی نه به اون صورت که قبلا لاغر میشدم.. خیلی بهتر از بقیه هستش

نمیدونم والا من با هر کپسولی چاق نمیشم اگرم چاق میشم زود مثل قبل میشم یه چیز دائمی میخواستم

والا من گین آپ گرفتم خدارو شکر بعد زایمان خیلی بهتر شدم.بیستر رو سینه باسن تاثیر میزاره

فک کنم بخاطر زایمان سینه و باسن آوردین ولی :/

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
 برای بدنسازی بود یه مارک دیگش بود کلا چون این پودرام معلوم نیست توش چیه ممکنه به کبد صدمه ...

یه مدل شیر خشکایی هست مخصوص ایناس تو نینی گفته بود یکی یادم نیست

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نه بابا نتیجه نمیده ولی ویتامین میشه برا بدن

وای ناامیدم نکن😥

گین اپ و کلا پودرا و قرصای چاقی کورتون دارن من استعداد چاقی دارم فقط اشتها ندارم الان اشتهام خوب شده بخورم ان شاءالله چاق بشم🥴

میگفتن چاق میکنه پس چجوری چاق شم واقعا اعتماد بنفسم از بین رفته

دقیقا منم اعتماد به نفسم از بین رفته بود، بعد سزارین وحشتناک لاغر شدم.طوری که جلو همسرم خجالت میکشیدم، ولی خدارو شکر بهترم .. دکتر تغدیه یه چند مرحله رفتم فقط هزینه الکی

نه عزیزم من کلا ژن لاغری دارم . تا ۹ ماه اگه خودم نمیگفتم کسی نمی‌دونست موعد زایمانمه. تا این حد لاغ ...

واقعا

منم میخوام چاق شم همزمان باشگاهام برم