سلام بچه ها.خوبید ؟ان شا الله حال دلتون خوب باشه و ایقد مث من استرس نداشته باشید .بچه ها من این ماه همسرم نتونست خودشو کنترل که ی ذره ...ریخت داخل .فوری بعدش قرص اورژاتسی با دوز ۱/نیم خوردم . روز ده یازده سیکل ماهانم بودم .الان استرس گرفتم که نکنه حامله شده باشم .نیاید بگیذ چقد برات راحته سقط فلان .راحت نیست واسه همین میگم تا موعد پریودم نرسیده یه چیزی بخورم که اگه احیانا حامله باشم بیافته ک نخواد بزرگتر شه جنین .تورو خدا بگیذ چی بخورم چیکار کنم ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای منم دقیقا الان تو شرایط شمام، دقیقا روز تخمک گذاری این اتفاق افتاد و من متاسفانه نتونستم همون لحظه لونژیل بخورم و ۲۴ ساعت بعدش خوردم، تمام امیدم اینه اثر کرده باشه اما فعلا دو روزه لکه بینی دارم و تا زمان پریود اصلیم یه هفته مونده تقریبا،
واقعا دارم دیوونه میشم، نمیدونم عوارض قرصه، حالت پریودیم عوض شده و یا باردارم🫠
اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
وای منم دقیقا الان تو شرایط شمام، دقیقا روز تخمک گذاری این اتفاق افتاد و من متاسفانه نتونستم همون لح ...
وای وای .دارم میمیرم از استرس بقران مجید .کاش میمیردم و این اتفاق نمیافتاد .خدا کنه حامله نباشی و پریود شی تمام شه این استرس .نمیدونم چیکار کنم .بنطرت چای بابونع و زعفرون خوبه ؟