2777
2789

سلام خانوما

خب پدر و مادر من اکثر اوقات باهم خوبن

اما وای از اون روزی که دعوا بشه سر هر موضوعی ...

اخیرا هم خیانت دیدیم از بابام و ...

وقتی دیدیدم پشیمون شده و میخواد برگرده

من به مامانم گفتم حتما شرط بزار براش

اونم شرط مشاور و زوج درمانی رفتن

اول خودم رفتم یه جلسه پیش مشاوره

و بعد مامانم و امروز جفتشون رو فرستادم رفتن

و الان زنگ زدم مامانم گفت خداروشکر خوبه همه چی

میخوام بگم با دعواهاتون ارامش روحی و روانی بچه هاتون خیلی بهم میریزه بخاطر اونا هم که شده اول کار به جدایی فکر نکنید زوج درمانی واقعا خیلی مؤثره به شرطی که زن و شوهر باهم برن

خلاصه خیلی مراقب بچه هاتون باشید 

نزارید مثل من سختی و استرس بکشن🙏🌷

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

اره خوبه شوهرم بچه ها رو عقده ای کرد نمیخواد عوض بشه دخترمو بردم تکنیک یاد بگیره چجوری تحملش کنه اخه چقدر تحمل کنه از درون میپاشن پدره هم میبینه گاهی دخترم عصبی میشه چیزی میگه، میگه اینقدر پول هزینه میکنیم باز غر میزنی که؟ میگم وقتی مشاور معجزه میکنه تو چرا نمیری برای تو هم معجزه بشه میگه من مگه چمه؟ 

مامان بابای من کارشون ازمشاوره هم گذشته.مامانم با50سال سن و3تادومادوعروس با۵تانوه رفته واسه طلاق.همشم تقصیره خودشه روانیه مریضی اعصاب داره خیالبافی میکنه بعدازش دوروغ میسازه همه جا جارمیزنه هرچی بگم ازش کم گفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.