2777
2789
عنوان

ماما گفت بتات غیر طبیعیه😭

190 بازدید | 15 پست

بچه ها ۲۰تیر بتا دادم ۵۰بود ۲۴تیر تکرار کردم ۵۳۷بود ماما ازمایشگاه گفت عدد بتات غیر طبیعیه و به شدت بالا رفته برای این ۴روز که نشانه ی خوبی نیست باید ۵روز دیگه تکرار کنی که ببینم بارداریت طبیعیه یا ن بچه دکترم نیست تا ۴شنبه،تاپیک زدم بچه ها میگن ۲برابر میشه اما خب هر ۴۸ساعت ۲برابر میشه برای من انگار هر روزش ۲برابر شده درسته؟

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

اسنپ دکتر بگیر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اسنپ دکتر بگیر

آخه دکترا حساسیت الکی میدن میخوام ببینم بچه های که اینجا خودشون تجربه داشتن نظرشون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره اگه چند تا تخمک آزاد کنی میشه

این ماه آمپول اچ سی جی زدم اما یه فولیکول داشتم اونم ۱۸

بتات زیادبالارفته ولی ۵۰۰عددبالایی نیس که بترسی.خیلی نگرانی به دکترزنان که زودنوبت بده برو

بالا بره نشونه ی بدیه؟یعنی الان تو ۴هفتگی میشه سونو داد یا زوده؟

طبق تجربه شخصیم حرفای ماماها رو زیاد جدی نگیر و فقط در صورت ضرورت و دسترسی نداشتن به متخصص بهشون مر ...

ممنونم گلم آخه نگران شدم چون تو برگه ازمایشمم نوشته تکرار کنم 

بالا بره نشونه ی بدیه؟یعنی الان تو ۴هفتگی میشه سونو داد یا زوده؟

ممکنه دوقلوباشه که نیگی به فولیکول داشتی شما سونو یوقت زودباشه ساک هم بزورنشون بده.عددبتابستگی داره روز چندسیکل باشی.ولی بنظرم شما طبیعیه اخه خیلیا دیدم اینجوربودن.

یا رب العالمین
ممکنه دوقلوباشه که نیگی به فولیکول داشتی شما سونو یوقت زودباشه ساک هم بزورنشون بده.عددبتابستگی داره ...

توکل به خدا انشالله همین باشه که شما میگی عزیزم انشالله که بارداری پوچ نباشه 😔

توکل به خدا انشالله همین باشه که شما میگی عزیزم انشالله که بارداری پوچ نباشه 😔

عزیزم بارداری پوچ باشه که بتا دیر بالا میره نه زود. احتمالا شما دوقلو بارداری. اصلا نگران نباش. ولی برا اطمینان پیش یه دکتر دیگه هم برو.