2777
2789
عنوان

کنکور

244 بازدید | 22 پست

کسیو میشناسید بعد پنج سال کنکور پزشکی دندون قبول شده باشه؟ تحت چه شرایطی قبول شده

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

رتبه۱سال۹۵

شریف مهندسی میخونده

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوست من سال اول قبول نشد رفت روانشناسی ازاد ولی پشت کنکور موند تا هفت سال این وسط لیسانس روانشناسیش هم گرفت ولی بعد هفت سال قبول شد الان دانشجوی پزشکیه😊

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
یعنی چی بعد ۵ سال؟۵ سال پشت کنکور بوده باشه یا کلا ۵ شال از درس دور بوده

سه سالش تو فضای کنکور بودم امسال کلا دور افتادم

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

سه سالش تو فضای کنکور بودم امسال کلا دور افتادم

عزیزم یه سوال دیپلمتو چه سالی گرفتی؟

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
نه ،ولی یکی رو می شناسم با یه دختر هجده ساله یه پسر ده ساله ،ومطلقه درس خوندن و دانشگاه تهران ،علو م ...

تمایلی داره که با کنکوریا در ارتباط باشه

میگن کسایی که سال ۹۸ به بعد دیپلم گرفتن ۶۰ درصد معدل تاثیر داره تو کنکور من میخواستم برای کنکور بخونم که شانس گند من دقیقل سال ۹۸ دیپلم گرفتم که دیگه پشیمون شدم 

یکی از اشناهامون ۴ سال پشت کنکور تحربی بود تا پزشکز رسوند 

تمایلی داره با کنکوریا در ارتباط باشه؟

یعنی  در کنار دانشگاهش برا کنکور هم خوند؟

اره که اگه کلا قبول نشد عمرش هدر نشده باشه که خداروشکر قبول شد