2777
2789
عنوان

چرا سینگلی؟

139 بازدید | 15 پست

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم آدم مناسب نیست 

و اگر باشه ب خاطر شرایطم فعلا نمیخوام ازدواج کنم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
وقت حوصله هدف ارزش سن

مهمترینش؟؟

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

چون برام کسر شانه دوست پسر داشته باشم در مورد ازدواجم هنوز زوده وقت زیاد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
پیشنهادی نیس  البته هر پیشنهادی قبول نمیکنم  دلم میخاد با یکی باشم عاشقم باشه ادم حسابی ...

دستت طلا چیزایی ک میخاستم بگمو نوشتی😁🌸

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
دستت طلا چیزایی ک میخاستم بگمو نوشتی😁🌸

ولی واقعا دلم عشق میخاد حس خیلی خوبیه ادم تو ی دنیای دیگس اصلا انگیزه ام داره

عشق پایدار 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
ولی واقعا دلم عشق میخاد حس خیلی خوبیه ادم تو ی دنیای دیگس اصلا انگیزه ام داره عشق پایدار 

بنظره خودم زوده واسم بخام درگیر عشق و عاشقی بشم ولی خو آدم مناسبشم باشه بدم نمیاد

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
بنظره خودم زوده واسم بخام درگیر عشق و عاشقی بشم ولی خو آدم مناسبشم باشه بدم نمیاد

اگه درست باشه اشکالی نداره 

الان ی سری نوجونا درگیر عشقای اشتباهن نمیشه اسمشو عشق گذاشت اصن 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم