2777
2789

عزیزم 🫂😔

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تو بغل من🫂🫂🫂🫂گوش من میشنوه هر چی دلت میخواد بگو که سبک بشی خواستی درخواست بده که حرف بزنی و آروم بشی 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
گریه نکن فداتشم کاش هرکی ناراحتت کرده بودم یه چک میزدم بهش

خسته شدم از دویدن از نرسیدن ....از اینکه همه میتونن راحت بهم ظلم کنن ....😭😭😭😭چرا خدا منو دوسم نداره 🥺🥺🥺

خسته شدم از دویدن از نرسیدن ....از اینکه همه میتونن راحت بهم ظلم کنن ....😭😭😭😭چرا خدا منو دوسم ند ...

خودتو ناراحت نکن عزیزدلم مطمئن باش خدا برات بهترینا کنار گذاشته فقط هنوز موقش نرسیده

منم بعد ۵سال که فکر میکردم محاله امشب شد از ته دل شکرش کردم ولی این پنج سال خیلی کُفر گفتم ایشالا که ببخشه

یه روز به حرفم میرسی فداتشم

نزا کسی بهت ظلم کنه برای خودت ارزش قائل باش تا برات ارزش قائل بشن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

خودتو ناراحت نکن عزیزدلم مطمئن باش خدا برات بهترینا کنار گذاشته فقط هنوز موقش نرسیده منم بعد ۵سال ک ...

چه جوری نذارم ظلم کنن آخه باخوبی با دعوا از حق خودم دفاع میکنم ولی همه کار خودشونو میکنن منم فقط باید کنار بیام.....کی دیگه عین ده سال فقط دویدم شبانه روز کار کردم درس خوندم ولی هیچی به هیچی خدا نمیدونم چرا منونمیبینه اصلا

چه جوری نذارم ظلم کنن آخه باخوبی با دعوا از حق خودم دفاع میکنم ولی همه کار خودشونو میکنن منم فقط بای ...

خدا بزرگه عزیزم.

بزار کار خودون بکنن تو هم کار خودت بکن یه بارم اونا با تو کوتاه بیان

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!