2777
2789

دوست داریدتوچه هوایی؟؟کجا؟؟چه وقت روزشام یانهار؟وغذای صاحب خونه چی باشه ؟ اصلن بگیدبهترین مهمونی که رفتیدکجابودکه یادتون مونده😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

مدتیه اصلا دوس ندارم جایی برم.‌خونه راحت تریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مدتیه اصلا دوس ندارم جایی برم.‌خونه راحت تریم

اره خیلی وقتاحوصله کسی رونداری حتی خودت ،تنهایی بهترین لذت روداره

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم برم شب نشینی با مامانم و زن داداشم و خاله هام

خونه خودم یا اونا فرقی نداره

تا صبح بگیم بخندیم مثل قدیما

شام لوبیا پلو بخوریم با سالاد شیرازی و ماست

تخمه و چیپس و پفک واسه شب تا صبح

صبح نیمرو با نون خونگی

😔

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
دلم برای روزایی ک مهمونی میدادم یا میرفتم‌ تنگه  ههععی خدا

عزیزم انشالله اون روزادوباره برمیگرده

اره خیلی وقتاحوصله کسی رونداری حتی خودت ،تنهایی بهترین لذت روداره

نه حالا به این دلایل ولی کلا هوای بیرون رفتن تو سرم نیس

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این عجیبه ک از مهمونی خوشم نیاد؟! 

نه چراعجیب خیای هامثل توهستن عزیزم منم خیلی وقتااینحوری میشم تنهایی روبیشتردوس دارم

نه چراعجیب خیای هامثل توهستن عزیزم منم خیلی وقتااینحوری میشم تنهایی روبیشتردوس دارم

خوبه ک عجیب نیس

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
دوست دارم برم شب نشینی با مامانم و زن داداشم و خاله هام خونه خودم یا اونا فرقی نداره تا صبح بگیم ب ...

انگار داری حس وحال خانواده منو میگی ما هم اینجوریم الان دلم قد ی دنیا گرفته داره میترکه 

دلم هوای خونه مادرجونم کرد تازه بعد یک ماه امدم از پیششون اما قبلا هروقت دلم میخواست میرفتم هرچی هم ...

خونه مادربزرگها😍انشالله هزارسال زنده بمونه خونه مادربزرگم بهشت بودیه باغ بزرگ پرمیوه دیگع فقط خابشومیبینم وسط باغش چشمه داشت ماهی میگرفتیم بادخترعمودخترعمه هااش میپختیم مادربزرگم که رفت باغشم بادبردبرای همیشه😔

انگار داری حس وحال خانواده منو میگی ما هم اینجوریم الان دلم قد ی دنیا گرفته داره میترکه 

از بعد ازدواجم دیگه هیچ وقت توی جمعشون نبودم

اونا دور همن همیشه

منم تنهام

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
دوست دارم برم شب نشینی با مامانم و زن داداشم و خاله هام خونه خودم یا اونا فرقی نداره تا صبح بگیم ب ...

چه خوب خب بریدمیتونیدهمین شبابرید😍