2777
2789
عنوان

معده درد❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 23 پست
باشه عزیزم حتما مرسی ازت ک وقت گذاشتی خدا هر ارزویی تو‌دلت هست براورده کنه 🌺  و اینکه عزیزم م ...

من تو بارداری التهاب معده و میکروب معده گرفتم خیلی شدید حالم بد بود هیچکس هم قبولم نمیکرد

حتی جرات نمیکردن یه قرص بهم بدن فقط این دکتر به دادم رسید

حتی تو همون بارداری با ریسک بالا اندوسکوپی هم شدم

خواهر زن داداشمم بعد از چندسال رفت اینور اونور رفتن رفت پیش این خوب شد

اصلا کلا دستش شفاست

مرسی حالا فردا ی ورق میگیرم استفاده میکنم دوباره ببینم چی میشه  مرسی عزیزم  منم الان هفت ...

دوتابالیش بذارزیرسرت مایعات زیاداستفاده نکن سعی کن غذاروداغ نخوری تندتندنخوراسترس نداشته باش معده ی عصبی هم امکان داره داشته باشی سعی کن توارامش غذابخوری به چیزی فکرنکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این کارا که گفتی میکنم چند ساله 

ببین این دفعه رفتی یه قرص ارامبخش برای معده هم بایددکاربهت بده مادرمن بعدبوت برادرش معده ش یکدفعه دهانه ش بازشده بودوهمون باعث مشکلاتش شده بودا که دکتراست دراثرشک عصبی معده ت سکته کرده وبعش یه قرص ارامبخش معده هم داداسمش رویادم نمیا ولی بنظرم تحت نظریه دکترخوب باش تابرای همیشه راحت بشی

ببین این دفعه رفتی یه قرص ارامبخش برای معده هم بایددکاربهت بده مادرمن بعدبوت برادرش معده ش یکدفعه ده ...

من داروهای ارامش بخش زیاد استفاده میکنم چند سال