2777
2789
عنوان

ماجرای بهم خوردن نامزدیم

8136 بازدید | 183 پست

بیاین بگم چیشد دستم تنده سریع تایپ میکنم 

الان یادم اومد دلم خواست با یکی درد دل کنم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بذار لایکم کن

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا 3 ماه پیش بهم زدیم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ماجرا از این قراره که ما تقریبا دو هفته مونده به عقد قرار شد بریم یه سری وسیله بگیریم واسه عقد سرویس و گل و لباس و اینها بگیریم

خلاصه با کلی شور و اشتیاق و امید بلند شدم رفتیم باهم

صبح رفتیم که هم بیشتر پیش هم باشیم هم اگه کارمون طول کشید عصرم باز بمونیم وقت بیشتر داشته باشیم دیگه تو یه روز جمع و جور بشه

کسی نیست آیا؟ 

بعد حدودا سه چهار  روز قبلش مامانش واسه من یه پاکت کادو شده فرستاده بود که من انقد اون چند روز رو گرفتار بودم وقت نکردم حتی بازش کنم چون چند تا کار مهم داشتم و واقعا نمی‌رسیدم هیچ کاری بکنم و من خیلی کم خونه بودم اصلا یادم رفته بود اون پاکتو فقط همون روز که رسید به دستم زنگ زدم تشکر کردم که نگن بی تربیت بود

خلاصه ما رفتیم تو یه مغازه برا لباس عقد می‌خواستم بگیرم یه شومیز دیدم خوشم اومد با یه دامن دیدم تو همون مغازه خوشم اومد گفتم همینا رو بگیریم

شومیزه یقه دلبری بود خیلی هم باز نبود ولی خب یه خورده بی حجابی بود و خب آستین هاش هم از اینا بود که شونه نداره کلا حالت دکلته ای که دو تا آستین از ارنج تا مچ داره میتونین تصور کنین با یه دامن بلند تا زیر زانو