2777
2789
عنوان

خواهرانه کمک کنین

79 بازدید | 6 پست

سلام من تازه ی خط جدید گرفتم بعد هیچ برنامه ای نصب نکردم رو خطم امشب تو گوشی خواهر شوهرم شماره من ذخیره کرده بود دیدم0 با خطم روبیکا هم ایمو نصبه ب اسم ی پسر روبیکا نصب کردم باهاش رفتم شماره مامان پسره رو برداشتم زنگ زدم طرف میگه شش ساله با این خط استفاده ای نشده گفتم شماره پسرت و بگو گفت همون شماره که دست منه دست پسرش هم هست توروخدا بگین چی میشه  همسرم میترسم بدونه اون موقع بیا و درست کن فردا برم همون جا که سیم کارت وگرفتم درست میکنن

میشه ی صلوات مهمونم کنی واسه سالم ب دنیا اومدن نی نیم 

اینجوری زیاد بوده... 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارش به تو واگزار شده 

دیگه برا اون نمیاره

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

خب از خطش استفاده نکرده خود اپراتور سلب مالکیتش کرده. وقتی مالکیت خط تغییر کنه، نرم افزارایی که نفر قبلی  قبلا با خطش نصب کرده که پاک نمیشه مگر اینکه خود اونطرف پاکشون کنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»