2777
2789

یه خواستگار دارم مذهبی هست مداح اهل بیت تو محرم قراره برم هیئت ببینم ایشون رو و اونم من رو ببینه دختر چادری میپسندن؟ و اینکه ایا چادری بودن مادرم هم مهمه یا نه چون من چادر میخوام بپوشم البته خودم محجبه کامل مانتویی هستم

آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇

خودت باش،بعد اگه خواستی چیزی رو تغییر بدی با توافق دوطرف باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هیئت مخای ببینیش ؟این دیگه چ سمیه

خب برای هیئت که میرم چون اونجا مداح هستن میبینمشون دیگه

وقتی خودت چادرمیپوشی مادرت هم بپوشن بهتره 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اگر چادری نیستی همون جور برو‌

نه چون طلبه هست ایشون من دوسال پیش کامل چادر میزدم اما بعد به خاطر اذیت شدن مانتویی محجبه شدم ولی اگه لازم باشه چادر میزنم مشکلی ندارم

به دوستان درست میگنداگه دوست داری چادربپوشی وباورش داری بپوش اگه میخوای فقط واسه اینکه اون اقاپسندکنندنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج