2777
2789
عنوان

ترسناک!

128 بازدید | 17 پست

دیروز عصر تا شب رفته بودیم ماهیگیری تو یه روستایی 

به شب خورد دیگه تور رو کشیدیم بیرون

اومدیم رو جاده خاکی دیدیم یه زنی رو به رومون اونطرف حوضچه نشسته بود قدش خیییییلی بلند بود نشسته بود کمرش خمیده شده بود مثل کمان یهو عموم داد زن این جنه برگشت سمتمون نگاهمون کرد صورتش سیاااااه بود بعد سرش خیلی بزرگ و پهن بود وقتی سرشو سمتمون چرخوندن صورتش باریک شد

دمپایی من گلی شده بود دمپاییامو زدم زیر بغلم تا خود ماشین دویدیم 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عزیز دل بخواب چرند نگو جان جن جماعت 

داستان ترسناک بگین، ولی چرند نگین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
رومانه یا واقعی؟

هیچ‌کدوم 

چرنده 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
برو عزیز دل بخواب چرند نگو جان جن جماعت  داستان ترسناک بگین، ولی چرند نگین

وقتی اعتقاد نداری میتونی کلا نظر ندی خیلی هم بی ادبی 

واقعی بود الان!؟ البته خودم دیدم ولی اینطوری که تعریفکردی حس کردم رمان باشه

وقتی با این جزئیات دارم میگم به نظرت رمانه؟

وقتی اعتقاد نداری میتونی کلا نظر ندی خیلی هم بی ادبی 

آره عزیز دل، هم بی‌ادبم، هم بد دهن

شما عملا داری داستانی رو میگی که فقط ساخته ذهن خودته و حقیقتی نداره

خرافاتی نباش عزیز دل

آره عزیز دل، هم بی‌ادبم، هم بد دهن شما عملا داری داستانی رو میگی که فقط ساخته ذهن خودته و حقیقتی ند ...

به تو ربطی داره ؟

فک کنم هر کس اجازه اینو داره یه صفحه برای خودش بزنه تو هر پلتفرم و سایتی و وقایعی که براش اتفاق میوفتن رو به اشتراک بذاره هر کس که مخالفه میتونه بره هر کس که بپسنده میتونه نظر بده 

وقتی فاز روشنفکری میگیری بدون در وهله اول شعورش رو باید داشته باشی که به عقاید دیگران بی حرمتی نکنی نمیدونم چند سالته به عنوان خواهر کوچکتر یا بزرگتر اینو از من به یاد داشته باش

به تو ربطی داره ؟ فک کنم هر کس اجازه اینو داره یه صفحه برای خودش بزنه تو هر پلتفرم و سایتی و وقایعی ...

مرسی خواهر بزرگ یا کوچیک، بدون شوخی نصحیت درستی رو داری میگی

ولی هم من، هم خودت، هم بقیه، می‌دونیم دورهٔ جذابیت این داستان های ساختگی که یکهو جن از ناکجا آباد مثل علف سبز میشه یا روح از فلان سوراخ در میاد تموم شده. خرافات رو کنار بذار عزیز دل 

مرسی خواهر بزرگ یا کوچیک، بدون شوخی نصحیت درستی رو داری میگی ولی هم من، هم خودت، هم بقیه، می‌دونیم ...

عزیزم تو فرض کن این داستان زاییده ذهن منه این تاپیک منه من دوست دارم داستان بگم 

کسی که میخواد دیگران رو به دوری از خرافات دعوت کنه ادب رو همیشه رعایت میکنه شما شعور اینو ندارید که حتی درست صحبت کنید لطف کنید تو تاپیکم بحث نکنید 

همینکه تاپیک رو قفل نمیکنم یعنی دارم همچنان بهت احترا میذارم پس کشش نده