2777
2789

خانما من الان ۳۷ هفته و ۳ روز هستم

شرایط بچه و وزنش برای زایمان اوکیه خودمم الان چند روزه دردهای خفیف مثل پریودی دارم و شدیدا کشاله های رونم تیر میکشه

زایمان دومم هست و‌پسرم که الان ۵ سالشه ۱ مرداد دنیا اومده سال ۹۷ ،،، الان دوست دارم دخترمم توی مرداد دنیا بیاد یعنی دقیقن ۷ روز دیگه

بنظرتون راهی هست تا اون موقع جلوی زایمانم رو بگیرم😢

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا  متفاوت باشه که بهتر و خاصتره

آره ولی وقتی فاصله بیشتر باشه حالا که فقط یه هفته مونده به تاریخ زایمان اولم که ۵ سال پیشه شدیدا دلم میخواد یکی بشه

مخصوصا چون طبیعی هست زایمانم اولی هم همینطور

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

به نظر من که بسپار به خدا خیلی چیزا رو اون میدونه ولی ما نمیدونیم منم اگه دو هفته زودتر از موعد بچه ام به دنیا نمی اومد خیلی عذاب میکشیدم 

انشاالله خدا یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بده بهت عزیزم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

آره ولی وقتی فاصله بیشتر باشه حالا که فقط یه هفته مونده به تاریخ زایمان اولم که ۵ سال پیشه شدیدا دلم ...

اگه طبیعی میخوای که حالا حالا ها جا داری ...فکر کنم نی نیت دوازدهم سیزدهم میاد ...

این حالت های مثل پریودی طبیعی ...

منم روزی یکبارم همینجوری میشم.‌.

خیلی تحرک نداشته باش گرمی جات نخور اینترکورس بازی با سینه نباشه

آره دکترم هم هفته پیش گفت برای اینکه زایمان زودتر پیش بیاد نزدیکی و ماساژ سینه

من هیچ کدوم رو انجام ندادم

پیاده روی هم ندارم

ولی توی خونه در حد معمولی فعالیت دارم

کلا استراحت مطلق باشم در حد حموم توالت بلند شم؟؟؟ نتیجه میگیرم؟؟؟

اِ منو شما یه سن بارداری داریم ...منم ۳۷ هفته و ۳ روزم .. دکتر سزارین برام یک مرداد زده ...

آخی عزیزم چه جالب

انشالله به سلامتی راحتی باشه زایمانت

تورو خدا برای سلامتی منو نی نی دعا کن الان که بارداریم 

و اینکه اگه قسمت باشه منم مرداد زایمان کنم

به نظر من که بسپار به خدا خیلی چیزا رو اون میدونه ولی ما نمیدونیم منم اگه دو هفته زودتر از موعد بچه ...

انشالله عزیزم

اینم کاملا درسته

اول سلامتی و خواست خدا

آخی عزیزم چه جالب انشالله به سلامتی راحتی باشه زایمانت تورو خدا برای سلامتی منو نی نی دعا کن الان ...

مرسی عزیزدلم انشاالله صحیح سلامت نی نی هامون میان تو بغلمون 🤲♥️

نگران نباش کوچولوت مردادی میشه مطمعن باش ..🥰😍

اگه طبیعی میخوای که حالا حالا ها جا داری ...فکر کنم نی نیت دوازدهم سیزدهم میاد ... این حالت های مثل ...

آخه پسرم هفته ۳۷-۳۸ دنیا دومد

شنیدم زایمان دوم زودتر هست واسه همین میگم شاید نرسه به اون تایم

مرسی عزیزدلم انشاالله صحیح سلامت نی نی هامون میان تو بغلمون 🤲♥️ نگران نباش کوچولوت مردادی میشه مطم ...

عزیز مهربونم

ممنونم ازت 

آمین💞💞💞

انشالله عزیزم اینم کاملا درسته اول سلامتی و خواست خدا

راستی منم دخترم تو اسفند به دنیا اومده بود قرار بود پسرمم اسفندی باشه که افتاد به بهمن فقط ۴ روز دیگه می موند میشد اسفندی

البته من دوست داشتم که بهمن بیو فته دوست دارم هر ماه یه حس خوبی داشته باشه برام مثل تولد بچه هام یا سالگرد تولد و ازدواج و اینا.. 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

آخه پسرم هفته ۳۷-۳۸ دنیا دومد شنیدم زایمان دوم زودتر هست واسه همین میگم شاید نرسه به اون تایم

نه شرایط بارداری ها با هم فرق داره ..ممکن این کوچولوت حتی تا هفته چهل هم میل اومدن نداشته باشه ..

بیشتر برای سزارین میگن بارداری دوم زودتر اتفاق میوفته،بخاطر جای بخیه ها ...

خیالت راحت هفته دیگه شنبه داری تمام تلاشت رو میکنی که دهانه رحمت چند سانت باز بشه ...