2777
2789
عنوان

بچه کی بیارم

323 بازدید | 23 پست

بچه ها من ۶ماهه عروسی کردم شوهرم ساعت ۴بعد از ظهر میره شب ساعت۲میاد خونه خیلی حوصلم سر میره خیلی تنهام واقعا کلافه میشم

کی نی نی بیارم ب نظرتون 

۱۸سالمه ولی تو خونه خیلی تنهام خیلی شوهرمم دیر میاد از سرکار

تعداد رای : 3
نظرسنجی
د
2
66%
د
1
33%
د
0
0%

د چیه؟ 🙁

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

ولی سنت کمه ها نیار

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید به بچه به عنوان ابزار نگاه کنیم . بچه ها وظیفه ندارن ما رو از تنهایی در بیارن یا به درد پیری مون بخورن 

مسئولیت خیلی بزرگیه ... شما هم که سنت خیلی کمه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

مگه بچه همبازی خاله بازیته ک میگی حوصلم سر میره بچه بیارم !!! لابد هروقتم حوصلت سر نرفت میخوای آه و ناله کنی ک چرا هست !!!! برو کلاس برو باشگاه برو بازار !!! خیلی مسخرست ک یکی واسه سرگرمیش بچه بیاره 

خدایااااا چیا ک ادم نمیشنوه تو این دوره زمونه اخهههه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

اگه شرایط مالی داری و اینکه خودتم ب بلوغی رسیدی ک یه بچرو تربیت کنی هر چی زودتر بیاری بهتره بدنت بهتر جمع میشه هیکلتم بهتر میمونه البته ب نظرم ۶ ماه خیلی زوده واسه بچه اوردن بمون حد اقل دوساله سه سال بگذره بعد