2777
2789
عنوان

خانومایی که همسرشون فوت شده یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست
تو این زمونه کسی قدر توبیو نمی دونه بارها بهم ثابت شده امیدوارم خواهرشوهرت قدر خوبیتو بفهمه ک انقد ...

اصلا برام مهم نیست بفهمه یا نه ، اونقدر غمش بزرگه که فقط میخوام یکم از غم خودشو بچه هاش کم کنم ، خدا میبینه بسه 

خدا رحمتشون کنه فکر کنم بیشتر از قبل بهشون سر بزنید تنهاشون نزارید باهاش سر مزار شوهرش برین تا اونجا تنها نباشه بهش زنگ بزنید شده خودتون شام درست کنید برید پیش هم بخوریم بهشون دلگرمی بدین که کنارشون هستین و خودش و بچه هاشو تنها نمیزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرش هواشو دارن من یه مدت ک گذشت جنگ و دعواها شروع شد چرا میری بیرون چرا فلان کارا کردی چرا با این دوستت رفت و امد میکنی الان مجدد ازدواج کردم خوب شدن مدام میان بچه ها را میبرن.خواهرشوهرت بهش بگو بره دنبال کارا مهریه اش ‌و اگه شوهرش مال داره مهریه اش بگیره

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
من پدرم فوت شد انتظار خیلی زیادی از بقیه داشتیم مثلا مادرم انتظار داشت برادراش زنداداشش شام و نهار د ...

قشنگ میفهممت چن روز پیش مادرم فوت شد داییم حتی مشکی نپوشید موقع تشییع.اگه مراسم بگیره پامو خونش نمیزارم.وسط عروسی دختر داییم حال مادرم بد میشه و سکته میکنه تا ابددددد حالم بده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
قشنگ میفهممت چن روز پیش مادرم فوت شد داییم حتی مشکی نپوشید موقع تشییع.اگه مراسم بگیره پامو خونش نمیز ...

خدا  رحمت کنه مادرت رو عزیزم 

تو روزای سخت میشه آدما رو شناخت 

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤
بچه ها رو هماهنگ کنید بیرون ببرید پارکی تفریحی  دورش باشید لطفا  منم بابام فوت کرد خیلی ...

واقعا آدم تا نکشه نمیفهمه چقدر سخته، خدا رحمت کنه پدرتونو روحشون شاد

امیدوارم ❤❤ روح همسرتون قرین رحمت

مرسی عزیزم .اهان راستی من پیش مشاور رفتم هم خودم هم واسه بچه هام ک چطور بهشون توضیح بدم و بعد ی مدت اعصاب خوردی گرفتم مدام جیغ و داد میکردم رفتم روانپزشک قرص مصرف کردم ی مدت 

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
اصلا برام مهم نیست بفهمه یا نه ، اونقدر غمش بزرگه که فقط میخوام یکم از غم خودشو بچه هاش کم کنم ، خدا ...

عزیزم ب نظرم غذا درست کنی چند روز ببری تا حدامکان خیلی عالیه.چون مام این روزا داغ دیدیم همش وقت شام ناهار میرسه و درست کردنش خیلی سخته این روزا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

تسلیت میگم ،خدابیامرزدشان وب خواهرشوهرتان صبربده،من  وقتی شوهرم فوت کردخواهرم تنهام نمیذاشت وخیلی برام تسکین دهنده بودوجودش ،مادرانه بهم توجه ومحبت میکردوهمه جاباهام بودالبته خواهرم ازم کوچکتره ولی خیلی احساس آرامش داشتم کنارش ،هیچی هم بمن تحمیل نمیکردفقط بودکنارم ،شماهم ببینیدخواهرتان چجورراحتتره ،مثلااحتیاج ب تنهایی داره ،استراحت کنه درآرامش بچه هاشوببریدبیرون ،یاخودشوازمحیط خونش چندروزدورکنیدببرین خونه خودتون ،اگه بی تابی زیادمیکنه ببریش دکترومواظب خوردوخوراکش باشید...مهم اینه خودش چه جورراحتتره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خدا  رحمت کنه مادرت رو عزیزم  تو روزای سخت میشه آدما رو شناخت

ممنونم جیگرم آتیش گرفته مادرم جوون بود لطفا اگه میشه براش فاتحه بخونین انشاله هرچی میخایین خدا نصیبتون کنه

واقعا آدم تا نکشه نمیفهمه چقدر سخته، خدا رحمت کنه پدرتونو روحشون شاد

خدا امواتت رو بیامرزه 

اره دیگه زندگی عادی نمیشه همیشه یه خلا هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من پدرم فوت شد انتظار خیلی زیادی از بقیه داشتیم مثلا مادرم انتظار داشت برادراش زنداداشش شام و نهار د ...

عزییییییزم 🥺🥺🥺 خدا رحمتشون کنه

ممنون از راهنماییت، حتما حتما سعی میکنیم همیشه پیششون باشیم تا حداقل ما به غماشون اضافه نکنیم