2777
2789
عنوان

بابام به عمم گفت دخترم میخواد پزشکی قبول بشه بره خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 25 پست
تاپیک های قبلیتو خوندم  اینکه بچه کوچیک تو خونه باشه رو حالا صرف نظر میکنیم . شما چرا ازش نگهد ...

میدونی من خودم همه این حرفها رو همیشه بهشون گفتم حتی خودشونم قبول کردن چه نامردی در حقم کردن ولی اینکه من دلم برای مامانم میسوخت باعث بدبختی اصلیم شد دلم می‌سوخت بگم برای کنکورم خرج کنن وقتی حقوق مامانم فقط تا نصف ماه می‌رسید وگرنه مثل خواهر کوچکترم توجه نمی‌کردم شاید الان وضعم این نبود

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نباش یه چیزی گفت بنده خدا خواست پز بده مثلا بعدشم الان اصن با پزشکی و اینا نمیشه خارج رفت و مه ...

نمیتونم آخه نمیدونی این فامیل چقدر منتظر نتایج منن منتظر شکست و بدبختی منن اینا قطع رابطه بودن عمم پرو بازی درآورد به روی خودش نیاورد زنگ زد به بابام فقط از روی فضولی که خیالش راحت بشه از قبول نشدنم

خاندازه منم منو انگشت نما کردن. اینقدر میگفتن فلانی میخواد بره خارج درس بخونه. حالا نه پولی داشتن ...

چقدر مثل منی واقعا درکت میکنم 💔😢

نمیتونم آخه نمیدونی این فامیل چقدر منتظر نتایج منن منتظر شکست و بدبختی منن اینا قطع رابطه بودن عمم پ ...

میفهمم عزیزم منم خیلی تجربه داشتم،فامیلی ک سال به سال هم نمیبینم روز نتایج ۸صبح زنگ زد به بابام فکرش رو کن🥲😂

فقط میتونم بگم به این چیزا اهمیت نده

شکست یا موفقیت تو فقط حکم سرگرمی رو واسه اونا داره

پس رو خودت تمرکز کن و بخاطر حرفای الکی خودت رو اذیت نکن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میفهمم عزیزم منم خیلی تجربه داشتم،فامیلی ک سال به سال هم نمیبینم روز نتایج ۸صبح زنگ زد به بابام فکرش ...

آره درسته ولی چقدر بده وجود همچنین فامیلایی سختی و فشار کنکور رو چند برابر میکنن 😢

میدونی من خودم همه این حرفها رو همیشه بهشون گفتم حتی خودشونم قبول کردن چه نامردی در حقم کردن ولی این ...

حقوق مامانت چه ربطی به بچه نگه داشتن شما داره ؟

خیلیا شاغلن و بچه کوچیک دارن ! مگه بچه شونو میندازن گردن این و اون

جدا از این ، ببخشید کسی که حقوقش تا نصف ماه جواب میده چرا باید بچه دار بشه اخه ؟؟

بشین کامل و واضح با خانوادت صحبت کن بگو امسال یکم مراعات کنن تا حداقل یه رشته خوب قبول یشی 

🍦🌸
چقدر مثل منی واقعا درکت میکنم 💔😢

میدونه من امسال بالاخره بورسیه تحصیلی گرفتم از اروپا.

اما حقیقتا این چیزی نبود ک دنبالش بودم خیلی احساس بدردنخوری و سرشکستگی دارم.

عمیقا ناراحتم.

حقوق مامانت چه ربطی به بچه نگه داشتن شما داره ؟ خیلیا شاغلن و بچه کوچیک دارن ! مگه بچه شونو میندازن ...

نه به بچه ربطی نداره منظورم این بود بخاطر حقوق کمش برای کنکور خرج نکردم اون موقعی که اینا بچه دار شدن بابام می‌رفت سرکار وضع مالیمون بهتر از الان بود من به این حرفها اعتقاد ندارم ولی بابام یه بار گفت بخاطر پا قدم داداشم حقوقش قطع شد با اینکه بخاطر کارای خودش اونو بیرون کردن اینقدر این آدم ذهنش مشکل داره ، چون گفتی تاپیکامو خوندی نمی‌دونم در جریان زندگیم هستی یا نه ولی فکر نکنم پشت کنکور بمونم چون با این پدر ممکنه کارم به روانی شدن و خودکشی بکشه اگه قبول بشم میرم حتما 

نه به بچه ربطی نداره منظورم این بود بخاطر حقوق کمش برای کنکور خرج نکردم اون موقعی که اینا بچه دار شد ...

ببین قبول که میشی بالاخره یه رشته حتی شده آزاد یا پیام نور اما هر رشته ای که ارزش خوندن نداره 

من میگم بشین با مامانت صحبت کن که مسئولیت برادرت و کارهای خونه رو خودش به عهده بگیره ( چون وظیفه خودشونه ) شما هم یه سال درس بخونی و حتما بگو که مقصر امسال اون ها بودن که طول سال اذیتت نکنن 

چه مدرسه ای هستی که همه مستمر اینا رو ۲۰ دادن ؟ غیر انتفاعی؟

🍦🌸