2777
2789
عنوان

عروسی های ساده آلمانی ها 📸

5492 بازدید | 45 پست

این عکس ها امروز تو فیسبوک شهردار شهرمون بودند چیزی که اینجا دوست دارم سادگی آدم‌هاست، اونجور که دوست دارند میپوشند و زندگی می‌کنند، هم میزبان راحته هم مهمون ها، زندگی رو سخت تر نکنیم 

https://www.uplooder.net/img/image/4/ae6b10cbb3af5c4545fd291a7ed1ccd0/IMG-20230715-205807.jpg

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااااااااااااااای چه خوشگل.....................اینجا تا عروسو شبیه جن نکنن دست برنمیدارن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینجا تا دو کیلو آرایش نمالی به خودت و چین لباست ۵ متر نباشه عروس نیستی

زیبایی یعنی سادگی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خب شاید اونیم که لباس خاص میپوشه و میکاپ و شینیون خاص میکنه اونجوری دوست داره و راحته.هوم؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛