2777
2789
عنوان

شده ازمایش بارداری بدید؟

76 بازدید | 9 پست

شده ازمایش بدید ولی بزنه منفی و باردار باشید؟

اشتباه شده باشه؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
اشتباه نمیشه  فقط ممکنه رابطه روز های آخر تخمک گذاری بوده باشه  و دیر لقاح گرفته باشه

من دوتا بی بی زدم دوتاشم سریع هاله کم رنگ انداخت ولی ازمایش دادم منفی بود

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آزمایشگاه خوب رفتم منفی بود دوباره روز بعد یه جا دیگه رفتم چون ۲ماه بود که پریود نمیشدم تست داروخانه هم منفی بود رفتم دوباره ازمایش بتا دادم عدد بتا ۱۰ رقمی بود بسکه بالا بود حتی دکتر هم باورش نمیشد 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
اره آزمایشگاه خوب رفتم منفی بود دوباره روز بعد یه جا دیگه رفتم چون ۲ماه بود که پریود نمیشدم تست دارو ...

وای عزیزم😍

بره من بی بی چکام دوتاشم هاله انداخته ولی ازمایش منفی بود

بتاموزده ۱.۰۰>

وای عزیزم😍 بره من بی بی چکام دوتاشم هاله انداخته ولی ازمایش منفی بود بتاموزده ۱.۰۰>

اره ۲ماه هرجارفتم ازمایش تست منفی بود تازه زعفران خوردم دوتا لیوان 🤣

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
اره ۲ماه هرجارفتم ازمایش تست منفی بود تازه زعفران خوردم دوتا لیوان 🤣

عزیزممممم خدا حفظ کنه برات😍

عزیزممممم خدا حفظ کنه برات😍

ممنون