2777
2789
عنوان

لاغری با خوردن گرمی‌جات

2665 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شنیدم که خوردن گرمی‌جات( بیشتر ادویه‌ها و به صورت دمنوش)  به افزایش سوخت و ساز بدن می‌منه و به کاهش وزن کمک می‌کنه. اگه کسی تجربه خاصی داشته ممنون می‌شم به اشتراک بذارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم طبعم گرمه، ماها معمولا چاق نمیشیم، احتمال میدم با این روش میخوان طبع رو به سمت گرمی ببرن، منتها من نظرم اینه که شما با مشورت پزشک طب سنتی حتما شروع کن که یه وقت به طبعت آسیب نزنی

چون اگه طبع بدنت بهم بریزه کلا سیستمت داغون میشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
من خودم طبعم گرمه، ماها معمولا چاق نمیشیم، احتمال میدم با این روش میخوان طبع رو به سمت گرمی ببرن، من ...

من خودم گرمی‌جات بهم نمی‌سازه، البته گرم و تر نمی‌سازه. خارش پوست و گزگز کردن دهان و ....

ولی بازهم گفتم اگر تاثیر گذاره امتحان کنم 

من خودم طبعم گرمه، ماها معمولا چاق نمیشیم، احتمال میدم با این روش میخوان طبع رو به سمت گرمی ببرن، من ...

نمی‌دونم یعنی می‌گین سیاست‌گذاری پشتش هست؟! من از یکی از همکارانم شنیدم 

دیگه جزییات رو نشد بپرسم

نمی‌دونم یعنی می‌گین سیاست‌گذاری پشتش هست؟! من از یکی از همکارانم شنیدم  دیگه جزییات رو نشد بپ ...

نه تا اون حد

ولی خب یهو به سمت دسته خاصی از مواد با طبع خاص که حالا مد نظر شما گرمها هستن، بری ممکن طبع خودت رو بهم بریزه

حتما برو یه جلسه با یه دکتر مشورت کن زیر نظر اون شروع کن

من ساکن قمم، تهران میرم پیش دکتر میرغضنفری

راضی م

گفتم اگه تهرانی شاید به دردت بخوره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐