2777
2789

مادر شوهرمم عممه 

تو تاپیک قبلی هم توضیح دادم

شوهرم دستش خالیه 

میگه اون خونه رو کابینت و ایناش همشو پولشو مامانش میده 

میگه ی سال بمونیم 

خیلی بدم میاد از اونجا 

ولی اگه جدا شم هم بخاطر خونه نمیشه 

چون دوسش دارم 

میشه شما بگین

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم خوبی داشته باشه اگ مجبوری کاریش نمیشه کرد

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

وای بخدا بری تو بیابون چادر بزنی بهتره تا پیش خانواده شوهر باشی من پیششونم مثل چی پشیمونم 

شوهرتم الکی میگه یکسال میمونیم پا میشیم بخدا اگه رفت دیگه بلند شدنش با خداس 

بزرگترین اشتباهی که میتونی بکنی حتی اگه عمه باشه یسال بشینی دیگه شوهرتم پشتش گرم میشه و تنبلی میکنه در مورد خونه خودم ۴ سال تحمل کردم اخرش با جنگو دعوا امدم بیرون 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
وای بخدا بری تو بیابون چادر بزنی بهتره تا پیش خانواده شوهر باشی من پیششونم مثل چی پشیمونم  شوه ...

حق طلاق و میگیرم 

ک‌ اگه پا نشد جدا شم 

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"
طبقه بالاشونه

فقط بپا شوهرت بجا ی سال ی عمر نگهت نداره اونجا چون مردا بعد عروسی دیگه کمتر ب حرف ادم گوش میدن

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍