2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مهمون دارم😑

322 بازدید | 18 پست

سوپ شیر از بیرون سفارش دادم

خوشمزست ولی اصلا غلیظ نیست انگار ابه

چیکار کنم یکم غلیظ شه؟؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه یکم جو پرک اسیاب کنی بریزی توش؟؟؟؟؟؟؟ اندازه ی ی قاشق غذاخوری پودر جو پرک

میترسم بدتر شه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بنظرم دستکاریش نکن 

بخدا سوپ شیر همه جا طعم ظاهرش همینه برادرم منو انداخته ترس میگه اینو کسی نمیخوره این چیه

آرد ذرت یا آرد برنج یکم بریز داخلش زیرشو کم کن،یه ربع بجوشه با حرارت کم غلیظ میشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
یکم ارد سفید رو با شیر گرم کن لریز داخلش بزار چند تا قل بخوره

میشه یکم اب مرغ بش اضاف کنم؟؟

بخدا سوپ شیر همه جا طعم ظاهرش همینه برادرم منو انداخته ترس میگه اینو کسی نمیخوره این چیه

به حرف داداشت گوش میدی

داداشا همه همینن😂

کل حرف شون اینه همه چی آشغاله

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔