2777
2789
عنوان

پس کی نوبت من میشه ای خدااا😭😭😭

342 بازدید | 14 پست

ما ۳ تا دوست بودیم که الان به خاطر دانشگاه از هم دور افتادیم و دوستیمون هم کمرنگ شده.

یکی ازما دانشگاه فرهنگیان قبول شد که از همون اول حقوق و اینده شغلیش تضمین بعدم عاشق یه پسر شد و با همکاری من به اون پسر پیام دادیم و الان باهم ازدواج کردن و پسره خیلی عاشقش شده و عروسیشونم همین روزاس.

اون یکی هم یه دانشگاه تاپ قبول شد و داره عشق و حال میکنه و از این مسافرت به اون مسافرت و دوست پسر خوب و این حرفا

منم یه دانشگاه متوسط قبول شدم و نه سفری نه عشق و عاشقی نه آینده شغلی و واقعا از ته قلبم به اون دوستام حسودیم میشه. من همیشه برای همه سبب ساز بودم و از خوشحالیشون خیلی خوشحال میشدم ولی هیچوقت نون قلبمو نخوردم و الان یه مدته به شدت به همه جیز حسودیم میشه. چرا منکه از لحاظ چهره از دوستام بهترم باید انقدر بدبخت باشم چرا نباید طعم عشق و پول و شغل و موفقیت رو بچشم؟ اشکام بند نمیاد خیلی حس شکست خوردگی دارم🙂💔به نظرتون چیکار کنم از این حال و هوا دربیام بخدا دیگه خسته شدم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا اینطوری شدم دست خودم نیست

من ی بار همین بلا سرم اومد چند روز درگیر بودم با خو م تا رفع شد.ولی کلی عذاب وجدان گرفتم.خیلی حسودیم شد و طرف همون شب ی تصادف کوچیک کرده بود یکم خسارت مالی خوردن.همش میگم شاید از انرژی منفی من بوده

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
من ی بار همین بلا سرم اومد چند روز درگیر بودم با خو م تا رفع شد.ولی کلی عذاب وجدان گرفتم.خیلی حسودیم ...

منم دلم نمیخواد انقدر حسادت کنم ولی خب خیلی حسودیم میشه کاش منم همه چیزای اونا رو داشتم😔

منم دلم نمیخواد انقدر حسادت کنم ولی خب خیلی حسودیم میشه کاش منم همه چیزای اونا رو داشتم😔

من طرف وقتی برام درد دل کرد تازه فهمیدم چ اشتباهی کردم ک دلم خاسته جاش باشم

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....