2777
2789
من دلم میخاد حجاب داشته باشم چون با حجاب خیلی قشنگ میشم ولی نمیتونم

چرا عزیزم نمیتونی؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
در ادامه همون ایه ک گفته لا اکراه فی دین توضیح داده ک اگر ب دستورات اسلام توجه نشه چی میشه

درسته البته اگه درمورد حجاب واقعا تحقیق کنید به به نتیجه می‌رسید که واقعا حجاب خوبه  و البته تو یه جامعه با اکثریت مسلمان حجاب باید حدودی داشته باشه   حتی خود اینستاگرام قوانین داره در یه حدودی 

خدایا خودمو به تو سپردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشتن حجاب یا نداشتنش چه ربطی به گفتار نیک و پندار نیک و کردار نیک داره؟

از نظر من وقتی خدا یه پيامبر جدید می‌فرسته باید به دستورات همون پيامبر عمل کرد نه اینکه رو حرف خودمون پافشاری کنیم گفتار نیک و بیق هم دقیقا تو اسلام هست ولی بستگی داره هر کی نیکی رک تو یه چیز میبینه و درست اینخ که به اونچیزی که  خدا میگه نیکه اعتقاد داشته باشیم 

خدایا خودمو به تو سپردم.

خوشحالم براتون که اعتقاد خودتونو عمل میکنید

خواهش میکنم البته من واقعا برای اعتقادم زحمت کشیدم و تحقیق کردم نه فقط دیدن چنتا کلیپ تو شبکه های مجازی    میدونید هر کسی میتونه اعتقاد خودشو داشته باشه در صورتی که تو جامعه هنجار شکنی نکنه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

من باحجابم   بخاطر کسی یا فشار یا احترام یا قوانین یا....هم نیست    خودم دوست دارم     اما به هیچ بی حجابی توهین نمیکنم   تذکر هم نمیدم   خوشمم نمیاد کسانی تذکر میدن     تا به ذهنم میاد  که من حجاب دارم و اونها ندارن     تو دلم میگم  شاید تو گناهان دیگه داری که اونه  یکی اش هم نکردن    پس اونها نزد خدا عزیزترباشند    فقط به نظرم بعضی خانمها   بی حجابی و ازادی رو   با بی حیایی اشتباه  کردن   و  خیلی بد لباس میپوشند    بالاخره همونطور که مرد نباید با رکابی و ...بیاد تو خیابون    خانم هم بهتره   با لباس زننده نیاد       که متاسفانه اینروزها زیاد میبینیم☹️

از نظر من وقتی خدا یه پيامبر جدید می‌فرسته باید به دستورات همون پيامبر عمل کرد نه اینکه رو حرف خودمو ...

متوجه نشدم بعضی جاها چی گفتید ولی من سعی میکنم اون چیزی که فکر میکنم درسته انجام بدم خدارو هم در نظر میگیرم البته

چرا عزیزم نمیتونی؟

وقتی یه خانم باحجاب چادری که قشنگ با روسری صورتشو قاب گرفته دلم ضعف میره براش البته نه اونایی که تا بینی میپوشننا

ولی من همسرم ازاده و تو خانوادشون حجاب و اینا ندارن و من اگه حجاب انتخاب کنم باید به خیلی چیزا پایبند بشم و تا همیشه حجاب داسته باشم میترسم نتونم و وسط راه ولش کنم

بعدم میترسم شوهرم با زنای جلف خیابون مقایسه کنه و سرد بشه 

البنه من الانم حجابم متوسط و معقوله فقط چادری نیستم

متوجه نشدم بعضی جاها چی گفتید ولی من سعی میکنم اون چیزی که فکر میکنم درسته انجام بدم خدارو هم در نظر ...

حرف منم همینه دقیقا باید خدا رو در نظر بگیریم بیاین واقع بین باشیم کسایی که میگن گفتار نیک کردار نیک به اون چیزی که خودشون قبول دارن عمل میکنن و البته تو این شعار اصلا مشخص نشده نیکی دقیقا چیه  من فک میکنم این شعار گفتار نیک کردار نیک یک شعار نژاد پرستانه است  که مال سااال ها پیشه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

وقتی یه خانم باحجاب چادری که قشنگ با روسری صورتشو قاب گرفته دلم ضعف میره براش البته نه اونایی که تا ...

چقد ناراحت شدم خواهر من خوش حجاب داره ولی شوهرش میگه حجابتو بردار  حتی پیش دوستاش انگار خواهرم ماشینشه یا مثلا ملکش که پیش دوستاش زنشم به رخ بکشه متاسفم براش 

خدایا خودمو به تو سپردم.

حرف منم همینه دقیقا باید خدا رو در نظر بگیریم بیاین واقع بین باشیم کسایی که میگن گفتار نیک کردار نیک ...

تنها چیزی که تو این شعار نمیبینم نژاد پرستیه

اتفاقا پتانسیل اینو داره حتی جهانی باشه

چون چیزیه که هر ادم عاقل و بالغی فارغ از هر رنگ و جنسیت قبول داره

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

تنها چیزی که تو این شعار نمیبینم نژاد پرستیه اتفاقا پتانسیل اینو داره حتی جهانی باشه چون چیزیه که ...

چرا وقتی یه عده میگن ما دین عرب هارو نمیخوایم ما آریایی هستیم یعنی به درست بودن و نبودن دین عرب ها اعتقاد ندارن و خودشون رو برتر میدونن    درضمن  من به عنوان یه انسان فک میکنم وقتی دین کامل تری باشه باید یه اون اعتقاد داشت و عزیزم منم قبلا مثل شما بودم ولی حتما برید آیه های علمی قران رو ببینید تا بدونید چه دینی پتانسیل جهانی شدن رو داره 

خدایا خودمو به تو سپردم.

چرا دیگه ارمی نیسی؟

سلام زهرا جونم😍 خوبی؟

یه استراحت کوتاه میخوام به خودم بدم... نه این در مورد فضای مجازی کلا..... پیگیر هیچی نمیخوام باشم

خستم:)

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️