2777
2789
عزیزم😍😍😍😍 یعنی میدونی یه جمله ای هست میگه سلاح برای نظامی باید بشه جز اجزای بدنش . من افتخار می ...

یه جا یه متنی خوندم از زبان شهیدا بود:

دشمن هر روز از یک رنگ می‌ترسد

یک روز از سرخی خون شهدا 

یک روز از رنگ لباس خاکی بسیج

یک روز از لباس سبز سپاه

یک روز هم از رنگ آبی جوهر رای 

اما هرروز از سیاهی چادر تو میترسد:")

سیاهی چادر تو از سرخی خون من کوبنده تر است

این جمله خیلی توی تصمیمم برای چادری موندن کمک کرد😍

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
عزیزم😍😍😍😍 یعنی میدونی یه جمله ای هست میگه سلاح برای نظامی باید بشه جز اجزای بدنش . من افتخار می ...

عزیزم....بخاطر مشکل سایت صفحه درخواست دوستی بالا نمیاد....💔

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره فقط یه سوال داشتم عزیزم

اگه شخصی نیست همینجا بپرس اگه شخصیه تو یکی از تاپیکام بپرس❤️

چقد ناراحت شدم خواهر من خوش حجاب داره ولی شوهرش میگه حجابتو بردار  حتی پیش دوستاش انگار خواهرم ...

مرد نه حق داره به زن بگه حجاب داشته باش نه حق داره بگه نداشته باش. فقط خداست که حق داره به زن بگه حجابتو حفظ کن و به مرد بگه مراقب نگاهت باش

چرا وقتی یه عده میگن ما دین عرب هارو نمیخوایم ما آریایی هستیم یعنی به درست بودن و نبودن دین عرب ها ا ...

میگویند مگر پیامبر اسلام ص عرب نبود پ مسیح فلسطینی بود اما اکثر پیروانش اروپایی و آمریکایی هستند. بودا هندی بود اما اکثر پیروانش هندی نیستند. اصلا دین به کنار مارکس انگلیسی بود اما بیشتر پیروان او در چین و شوروی بودند.

تفکر و اتدیشه مرز و جغرافیا نمی شناسد

هیچ چیز تو اسلام اجباری نیست اینو بدونین

این جمله تون ربط داره به یه آیه که در دین هیچ اجباری نیست منظورش اینکه در قبول کردن دین هیچ اجباری نیست ولی بعد قبول کردن همه اعمال دینی واجب میشه بر فرد مسلمان 

👻