2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا وقتی یه عده میگن ما دین عرب هارو نمیخوایم ما آریایی هستیم یعنی به درست بودن و نبودن دین عرب ها ا ...

من نگفتم دین زرتشت جهانی بشه

گفتم این شعار پتانسیل جهانی شدن داره

مثلا تو سازمان ملل یا سازمان هایی که مربوط به حقوق بشر و... هست از این شعار به عنوان نماد استفاده بشه

الان داعش هم پرچمش لا اله الا الله بود

حالا چون داعش ادمای بدی بودن بگم شعار رو پرچمشون اشتباهه؟

منم درباره دین و ... تحقیق کردم اما نتایجم بر خلاف نتایج شما شد که تو این سایت قابل بیان نیست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من  به حجاب اعتقاد دارم و  کسی ام هستم که متحول شدم  راجبش تحقیق کردم و از ته دلم بهش ...

مثل من🌱😍

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
سلام زهرا جونم😍 خوبی؟ یه استراحت کوتاه میخوام به خودم بدم... نه این در مورد فضای مجازی کلا..... پی ...

یاخدا از کجا میشناسیم🤣😭

عا خوبه 

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
یاخدا از کجا میشناسیم🤣😭 عا خوبه 

مگه چند تا beegrey داریم خب؟😍

از زمان بنگتن گرلز سال ۱۴۰۰ میشناسمت😁

Army_cute ام دیگه😁

یادته بچه ها رو؟ عسل، طهورا ، فاطی، فازی و هستی🥺

وای خدا اشکم در اومد ... دلم واسه اکیپون تنگ شد🥺😍

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
مگه چند تا beegrey داریم خب؟😍 از زمان بنگتن گرلز سال ۱۴۰۰ میشناسمت😁 Army_cute ام دیگه😁 یادته ب ...

بهبههه زهراااا تویی 

کاربریت عوض شدهه 

بعضیاشونو میشناسم بعضیا ن ولی بیا دت دت هنوزم سرپاعه قدرت ارمی

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
بهبههه زهراااا تویی  کاربریت عوض شدهه  بعضیاشونو میشناسم بعضیا ن ولی بیا دت دت هنوزم سرپ ...

آره... تاپیک سیاسی زدم ترکیدم دیگه برم نگردوندن😐🤣🤣💔

حتما... هر از چندگاهی سرمیزنم😁❤️❤️❤️

وقتی یه خانم باحجاب چادری که قشنگ با روسری صورتشو قاب گرفته دلم ضعف میره براش البته نه اونایی که تا ...

عزیزم خب انقدر دوست داری سرت کن

شوهرت باید از خداشم باشه

چند وقت امتحانی سرت کن

به خانواده شوهرتم ربطی نداره

شوهرت برا چی باید با اونا مقایست کنه؟واقعا این چه حرفیه گلم

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
آره... تاپیک سیاسی زدم ترکیدم دیگه برم نگردوندن😐🤣🤣💔 حتما... هر از چندگاهی سرمیزنم😁❤️❤️❤️

بهبه بهبه خوبه

وای من نمیتونم تصور کنم جایی بدون چادرم برم  مهمونی و تو گرمای هوا هم درش نمیارم وقتی نباشه کم ...

مثل منی.... بار ها شده تو روستا چادر پوشیدم بابام دعوام کرد که چرا حتی تو باغ هم چادر میپوشی؟ 😂😂

چادر شده بخشی از وجودم‌.... بدون چادر احساس بدی دارم

عشقمه چادر.... یادگاری رفیق شهیدمه... وقتی میپوشمش حس میکنم از این که هدیه اش و سر کردم خوشحاله😇🌱

مثل منی.... بار ها شده تو روستا چادر پوشیدم بابام دعوام کرد که چرا حتی تو باغ هم چادر میپوشی؟ 😂😂 ...

عزیزم😍😍😍😍

یعنی میدونی یه جمله ای هست میگه سلاح برای نظامی باید بشه جز اجزای بدنش . من افتخار میکنم سلاحی از جنس مقاومت عاشورا جزئی از بدنم بشه . چادر یادگار عبور زنان امام از کوچه های کوفه و شامه 

خیلی دوسش دارم خدا سایشو بالاسرم نگه داره😆😊