2777
2789
مشکل اینجاست افرادی  که به حجاب اعتقادی ندارند به اشخاصی که حجاب رعایت می‌کنند احترام میزارند و ...

بنده خودم حجاب دارم 

ولی دیدم که خانم آمر به معروف رو کتک زدن و این یعنی احترام نمیذارن🙂

و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاده روی نمی کنم ولی همیشه حجابم رو دارم 

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
من  به حجاب اعتقاد دارم و  کسی ام هستم که متحول شدم  راجبش تحقیق کردم و از ته دلم بهش ...

خوشحالم براتون که اعتقاد خودتونو عمل میکنید

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

در حد عرف جامعه رعایت می‌کنم

به پوشش بدن اعتقاد دارم 

در مورد مو، هنوز به نتیجه ای نرسیدم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دوستان اینکه بخاطر خوشایند دیگری حجاب داشته باشیم احترام نیست

مهرطلبی و تایید طلبی هست

ناشی از فرهنگ‌ غلط ما ایرانی هاست

که خودمون نباشیم

و برای رضایت دیگری تغییری کنیم

با احترام