2777
2789
یعنی اونا از این اقا نظر میخان ک حجاب کنن یا نه؟

خوانوادش نظر نخواد ازش؟

وقتی ایشون میگه مشکل داره با حجاب اجباری یعنی میزاره خوانوادش هم بدون حجاب بگردن ولی بعضیاشون فقط بلوف میزنن و از اونور به زور چادر سر زنشون میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عادت ندارم ریپلای کنم اول شرمنده ولی خوب مردان به پوشش برای زنان اجتماع هیچ مخالفتی ندارن ولی نمی ...

نظرم میدن.نصف بیشتر افرادی ک تو جریان قبل اومده بودم اقایون بودن😊

چقدر بفکر ما هستن

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
نظرم میدن.نصف بیشتر افرادی ک تو جریان قبل اومده بودم اقایون بودن😊 چقدر بفکر ما هستن

😂 واقعا پوشش خانما دغ دقشون شده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگر منو نخوریم اسلام یه پکیحه یا قبولش داریم یانه.اگر مهریه داریم و اونو خقمون میدونیم و میگیم پول خ ...

خب همه بر اساس قوانین مجبوریم زندگی کنیم ولی قبول نداریم وقتی حق طلاق برای زن نیست چرا مهریه نباشه برامون با این که قبول نداریم 

اگر منو نخوریم اسلام یه پکیحه یا قبولش داریم یانه.اگر مهریه داریم و اونو خقمون میدونیم و میگیم پول خ ...

مساله همینه که در اسلام حجاب اجبار نیست یک توصیه هست،چیزی که اجبار باشه در مقابل انجام ندادنش براش جریمه در نظر گرفته شده ولی در هیچ کجای قرآن برای رعایت نکردن حجاب هیچ جریمه ای درنظر گرفته نشده عزیزم اسلام حقیقی رو باید بریم دنبالش تا بشناسیم اسلام آقایان فرق داره با حقیقیش

مساله همینه که در اسلام حجاب اجبار نیست یک توصیه هست،چیزی که اجبار باشه در مقابل انجام ندادنش براش ج ...

در ادامه همون ایه ک گفته لا اکراه فی دین توضیح داده ک اگر ب دستورات اسلام توجه نشه چی میشه

مساله همینه که در اسلام حجاب اجبار نیست یک توصیه هست،چیزی که اجبار باشه در مقابل انجام ندادنش براش ج ...

کاملا درسته اسلام واقعی برای آقایون هم از نظر پوشش محدودیت‌هایی گذاشته که متاسفانه تو جامعه ی ما توسط همین آقایونی که برای همسرشون تعصب به خرج میدنو یا اکثر آقایون رعایت نمیشه خوب چرا باید اینطور باشه !!!!!!!!!

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
در ادامه همون ایه ک گفته لا اکراه فی دین توضیح داده ک اگر ب دستورات اسلام توجه نشه چی میشه

شما ظاهرا اصل چیزی که گفتم متوجه نشدی اولا در کل قرآن دو آیه درمورد حجاب هست که نشونه کم اهمیتیش هست که اسلام الان اتفاقا اصلش شده حجاب، دوما به صورت توصیه هست مثل اینکه شما به بچت بگی از حموم اومدی موهاتو خشک کن سرما نخوری حالا بچت سرماخورد تو مجازاتش میکنی که چرا به حرفت که صلاح خودش بوده گوش نکرده؟

ایران ک بودم به احترام خانواده همسرم مخصوصا پدر همسرم رعایت میکردم ولی الان بی حجابم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ایران ک بودم به احترام خانواده همسرم مخصوصا پدر همسرم رعایت میکردم ولی الان بی حجابم 

زندگی رو شما میکنید 🌹

شما ظاهرا اصل چیزی که گفتم متوجه نشدی اولا در کل قرآن دو آیه درمورد حجاب هست که نشونه کم اهمیتیش هست ...

حجاب چیزی نیست ک ب راحتی ازش بگذری عواقبش زیاده 

زندگی رو شما میکنید 🌹

🌷🌷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما ظاهرا اصل چیزی که گفتم متوجه نشدی اولا در کل قرآن دو آیه درمورد حجاب هست که نشونه کم اهمیتیش هست ...

مشکل اینجاست افرادی  که به حجاب اعتقادی ندارند به اشخاصی که حجاب رعایت می‌کنند احترام میزارند ولی متاسفانه این رابطه متقابل نیست