2777
2789

من اعتقاد دارم... و رعایت میکنم اما مامانم خیلی سخت میگیره بعضی وقتا شل میکنه نمیدونم چرااا

مثلا میگه برو تو عروسی مختلط برررقص بزور میخواد منو ببره من نمیرم اماااا عکس میخوام بزارم از خودم روسری سرم نیست خب دو برابر زیر شال پیداست.... نمیذاره پست کنم میگه ادیت بد میزنن درصورتی که میزاره همونو پروفایل بزارم و خودش کلی عکس بدون شال من تو پیجش هست... اما نمیذاره کلاه فرانسوی بپوشم فقط عروسی و جشن و اینا میگه اوکی که کسی دقت نکنه من واااقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنه 

همسرم اعتقاد داره اما گیر نمیده  بدون شال میرم بیرون  شومیز و شلوار  اما گردن وسین ...

منم تو پوشش مشکل ندارم ،ولی تو حجاب متاسفانه چرا

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیز تو اسلام اجباری نیست اینو بدونین

کاملا درست میفرمایید ولی متاسفانه ما با اسلام واقعی زندگی نمیکنیم

ولی حق بود ی مرد لازم نیست درمورد چیزی ک مربوط ب خانم هاست نظر بده

بالاخره خواهر مادر که داره چرا نظر نده قراره ازدواج کنه ، مهمه که آیا میزاره همشون بی حجاب باشن یا نه 

من اعتقاد دارم و رعایت میکنم.

خانواده شوهرم هم همه باحجابن.

یکی از جاری هام نیست ولی تو جمع خانواده همسر حداقل حجاب رو داره، هیچ کس تاحالا بهش چیزی نگفته، ولی خودش رعایت میکنه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بالاخره خواهر مادر که داره چرا نظر نده قراره ازدواج کنه ، مهمه که آیا میزاره همشون بی حجاب باشن یا ن ...

یعنی اونا از این اقا نظر میخان ک حجاب کنن یا نه؟

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

حجاب مو رو اعتقادی ندارم طرف پدری رو میپوشم مادری و نه😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

زرتشتی ها چجورین?

۳تا شعار هست که اساس دینشونه.

گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

اگر منو نخوریم اسلام یه پکیحه یا قبولش داریم یانه.اگر مهریه داریم و اونو خقمون میدونیم و میگیم پول خانم مال خودشه چون اسلامه و اسلام گفته چنانکه در ادیان دیگه نه مهریه هست و نه پول خانم مال خودش.پس حجاب هم جزشه.یا زنگی زنگ یا رومی روم.تاکید میکنم قصد دعوا ندارم پس نخورید منو

چیش حق بود؟  میگم با اجبار مخالفم تو میگی نظر نده؟

من عادت ندارم ریپلای کنم اول شرمنده ولی خوب مردان به پوشش برای زنان اجتماع هیچ مخالفتی ندارن ولی نمیدونم چرا پای خواهر و همسرشون میاد وسط میگن غیرتم قبول نمیکنه  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من عادت ندارم ریپلای کنم اول شرمنده ولی خوب مردان به پوشش برای زنان اجتماع هیچ مخالفتی ندارن ولی نمی ...

👏👏👌👌👌