2777
2789

میشه لطفا بگید از کجا بهتره شروع کنم؟ اولش میخواستم با پایتون شروع کنم تو به یوتیوب یه شخصی ک خودش برنامه نویسه مگفت برای شروع بهتره از فرانت اند:html/cssشروع کنید چون اینا  واقعا گیج شدم از کجا شروع کنم؟

بهتره از پایتون شروع کنی. html/css خیلی زبان برنامه نویسی نیستند. یه ذره قانون دارند ولی زبان برنامه نویسی نیستند و کاربردهای محدودی دارند. 

پایتون جهان بزرگی هست. اگر باهاش آشنا بشی می تونی خیلی کارها باهاش بکنی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایتون راحت تره یادگیریش 

از پایتون شروع کن تا از همون اول زده نشی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بهتره از پایتون شروع کنی. html/css خیلی زبان برنامه نویسی نیستند. یه ذره قانون دارند ولی زبان برنام ...

یعنی لازم نبست دونستشون؟من عجله ای ندارم میخوام پایه ای یاد بگیرم.شما خودتون تو ابن کارین؟

یعنی لازم نبست دونستشون؟من عجله ای ندارم میخوام پایه ای یاد بگیرم.شما خودتون تو ابن کارین؟

نه اصلا سی اسس و اچ تی ام ال پایه ی پایتون نیستند. بله من هر سه این ها رو بلدم و باهاشون کار کردم. اصلا سی اسس و اچ تی ام ال زبان برنامه نویسی به اون معنای درست و حسابیش نیست. 

Html زبان برنامه نویسی نیست

برای شروع و آشنایی با برنامه نویسی پیشنهاد من سی شارپ یا سی پلاس پلاسه

جاوا هم زبان خیلی خوبیه گرچه بعضیا معتقدن برای شروع سخته ولی من اولین زبانی که یاد گرفتم جاوا بود البته چون همزمان درگیر درس و کنکور بودم فقط مقدماتیشو بلدم