2777
2789

سلام خواهرا ما دیشب با مادرم و و خواهرم و برادرم و بچه هاشون رفتیم بیرون‌یکی از آشناهامون و دیدم بعد مدتی بچه ها بازی میکردن من و زنداداشمم با خانومه حرف میزدیم شوهرم و شوهراون خانومم باهم بودن یهو پسر شوهر خانومه اومد گوشیشو ازش گرفت  حرف زد با زن باباش منم یه لحظه نگا کردم با تعجب گفتم بهت گفت مامان(تعجبم به خاطر اینه اوایل ازدواجشون باهم لج بودن) گفت نه میگه آبجی

و تمام

دیدم شوهرم تو قیافه س گفتم‌چته گفت شعوز نداری نمیفهمی چرا اون پسرو نگا کردی بی عقل😕عصبی بود بشدت گفتم کدوم پسر گفت حامد گفتم من چیکار به اون دارم یذره بچه س ۱۸ سالشه گفت۲۱ سالشه ربطی هم به سن نداره و عصبی شد و منم گفتم نگاه نکردم فورا قسم خورد درحالی که اهل قسم نیس گفت نگا کردی پس ساکت شو🥺

بخدا نگا کردم ولی گذرا چون کلاس قران داشتم ۵سال پیش اونم اومد شاگرم بشه گفتم بالای ۱۲ سال قبول نمیکنم هم از کلمه ی مادرش که اشتباه متوجه شدم تعجب کردم هم اینکه بزرگ شده بود🥺

الان از دیشب حرف نمیزنه قهره باهام چیکار کنم بنظرتون؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش ۸ ساله از شهرشون 🥴

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

محلش نزار تو هم باهاش قهر کن 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

خب اصلا نگاه کرده باشی چی میشه؟

تو خیابونو بیرونو مهمونی مگه میشه چشمارو بستو کسیو ندید؟

نگاه بد زمانیِ که زوم کنی رو یارو اون بده نه نگاه عادی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
محلش نزار تو هم باهاش قهر کن 

بدبختیم اینه با پدرمادرش زندگی میکنیم دوس ندارم از قهرمون خبردار بشن مسافرتن الانم برمیگردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

این توجیهایی ک اینجا نوشتی رو ایشالا به شوهرت همینطوری توضیح نداده باشی😓 چون هرچی بگی بخاطر چی نگاش کردم بدتره شوهری ک یه نگاه عادی رو بزرگ کنه البته بعد بدتر برداشت میکنه.

یک عدد چپی