2777
2789
عنوان

شنای دوچرخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 20 پست
شاید پاهات ضعیف هستن 

اره شاید واقعا نمیدونم چرا نمیتونم بزنم

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

حرکت پا رو تو رکاب زدن دوچرخه، وقتی به حالت ایستاده تو آب عمیق هستیم و نمیخوایم شنا کنیم، با پ ...

اره باهاش میشه فقط به حالت ایستاده هم بود ولی وقتی با حرکت دست ترکیب بشه میتونی حرکت هم کنی

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بخاطر ضعف پاهات باشه ، کم کم قوی میشن ، از همین کند زدن شروع کن ، به مرور قوی میشی 

شاید چون خیلی وقته استخر نرفتم ،اره عزیزم ممنونم برای راهنماییت💚

نه قورباغه نیست . 

از جواب استارتر متوجه شدم، شنای مد نظرش چیه 🙂 اما معمولا با حرکت پای دوچرخه عرض استخر رو طی نمی‌کنیم 😐 این اصلا نوعی از شنا نیست برای ایستادن و نفس گیری و استراحت هست.