من خیلی وقته شنا بلدم کرال ها رو هم بلدم ولی پای دوچرخه رو خیلی به زور میزنم یعنی 10 ساعت طول میکشه عرض استخر رو طی کنم چیکار کنم؟
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
حرکت پا رو تو رکاب زدن دوچرخه، وقتی به حالت ایستاده تو آب عمیق هستیم و نمیخوایم شنا کنیم، با پ ...
اره باهاش میشه فقط به حالت ایستاده هم بود ولی وقتی با حرکت دست ترکیب بشه میتونی حرکت هم کنی
اگر بخاطر ضعف پاهات باشه ، کم کم قوی میشن ، از همین کند زدن شروع کن ، به مرور قوی میشی
شاید چون خیلی وقته استخر نرفتم ،اره عزیزم ممنونم برای راهنماییت💚
از جواب استارتر متوجه شدم، شنای مد نظرش چیه 🙂 اما معمولا با حرکت پای دوچرخه عرض استخر رو طی نمیکنیم 😐 این اصلا نوعی از شنا نیست برای ایستادن و نفس گیری و استراحت هست.