2777
2789

همسرم میگه باید بیای تو اون خونه زندگی کنی میگه تعهد هم میدم فقط یسال اونجا بمونیم 

بابامم خونه پایینشو اجاره میده 

میگم بیا اینجا یا از ی جا دیگه خونه اجاره کن من اونجا نمیتونم بمونم 

نمیفهمه ک 

سر همین ی ماهه قهریم و چون فامیلیم کلا خونواده ها افتادن ب جون هم 

رفتیم پیش ی زنه ک کارش اینه ک هر چی تو دلته رو میگه خوبه یا بد 

بعد گف این پسره میخاد خونه اجاره کنه ولی مامانش نمیزارن اون خونه بری یکم سختی می‌کشی

چجوری بفهمونمش

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

روز اول چی توافق کردین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل عقد گفتن ی خونه جدا میخریم  منم برا همین ناراحتم  اگه قول نمیدادن اونجا میموندم ولی ...

پس نه برو خونه مادرشوهرت نه خونه بابات 

سفت و محکم وایستا بگو رو قولت بمون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم شما اگه فامیل هستین که نباید به حرف رمال توجه کنی . به هرحال خودت میدونی مادرش چه جور آدمیه.  اکه آدم خوبی نیست اصلا چرا عروسشون شدی . بعدم اگه شوهرت تعهد میده خب برید واقعا ارزشش رو نداره این دوره که دوره ی خوشی هست رو اینجوری تلخ میکنید ‌. بعد یه سال به قولش عمل نکرد برگرد خونه پدرت ‌

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

من همسرم وضع مالیش عالیه از زندگی باهاشم کاملا راضیم خونه مادر همسرم زندگی میکنم و واقعا ارزش قاعلن

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
قبل عقد گفتن ی خونه جدا میخریم  منم برا همین ناراحتم  اگه قول نمیدادن اونجا میموندم ولی ...

پس باید سر قولشون بمونن

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

عزیزم شما اگه فامیل هستین که نباید به حرف رمال توجه کنی . به هرحال خودت میدونی مادرش چه جور آدمیه. & ...

بخدا خونوادش یجوریه مثلا ی جا میشینم پچ‌ پچ میکنن من تنها میمونم 

بعدشم حیاط اینا اصن ندارع هر جا برم باید بهشون بگم 

سر لج نندازش بدتر جبهه میگیره

اگه باکره نیستی و برات مهم نیست بگو تعهد کتبی به چه درد میخوره حق طلاق بده که اگه جونمو به لبم رسوندی و به عهدت بازم وفا نکردی از اون زندگی خلاص شم اینجوری بیشتر خودشو جمع میکنه تا تعهد

لطفا درخواست دوستی ندید
من همسرم وضع مالیش عالیه از زندگی باهاشم کاملا راضیم خونه مادر همسرم زندگی میکنم و واقعا ارزش قاعلن

اینجا خونه بالاشون خیلی کوچیکه