2777
2789

چه دارویی بگیرم به شدت بدنم گرفته حتی نمتونم تکون بخورم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب .قرص جوشان.دوش اب گرم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دقیقا من هرورزشیو انجام بدم هی عضلاتم میگیره یبار دو سانس درروز رفتم کلاس رزمی تا دو هفته پاهام گرفته بود با تمریناش

طبیعیه؟خیلی میگرفتااااا. باید چکار کنم نگیره

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات

دخترا انقد راحت دارو شل کننده تجویز نکنید میدونید چقدر برا قلب خطرناکه.تجمع اسید لاکتیکه که با خوردن مایعات جذب میشه و دردش تموم‌میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دقیقا من هرورزشیو انجام بدم هی عضلاتم میگیره یبار دو سانس درروز رفتم کلاس رزمی تا دو هفته پاهام گرفت ...

میگن باید قرص شل کننده عضلات بخوری منکه دارم میمیرم از درد گرفتیگی 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
دقیقا من هرورزشیو انجام بدم هی عضلاتم میگیره یبار دو سانس درروز رفتم کلاس رزمی تا دو هفته پاهام گرفت ...

قبلش نرمش کنید.پتاسیم و منیزیم استفاده کنید خوراکی یا مکمل

میگن باید قرص شل کننده عضلات بخوری منکه دارم میمیرم از درد گرفتیگی 

تاثیر فک نکنم داشته باشه آنچنان برای ماها . قبل ورزش باید خورد یا بعدش؟

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
تاثیر فک نکنم داشته باشه آنچنان برای ماها . قبل ورزش باید خورد یا بعدش؟

من بدجور عضلات بازوم گرفته فکر کنم باید برم امپول بزنم حتی نمتونم تکونش بدم 🥲

گفتن بعد ورزش باید بخوری یک پودریم هست باید اونم بخوری اسمش منیزیوم بود