2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قبول نداره

تبلیغات منفیه بخصوص از طرف کادر بهداشت و درمان    شوهر منم اصلا قبول نداشت  اونهم نمی دونست پزشک متخصص در این زمینه داریم  تا اینکه بعد از کرونا یه بیماری گرفت  کلّ بدنش علی الخصوص معده ش رو درگیر کرد   لرز و عرق سرد و نفخ شدید و ضعف و معده درد و.......خلاصه بهترین پزشکا رفت آندوسکوپی و کولونوسکوپی و آزمایش خون و.......آخرش همه شون با اونهمه مشکل گفتند هیچیت نیست   ناچارشد بریم طب سنتی 😂 همون اول بهش گفت غلبه شدید بلغم داری   بلغم سردی و رطوبت که مال شوهرم شدید بود  یه سری داروو پرهیزات داد ۷۰ درصد خوب شده  البته یه سال گرمیجات خورد تا کمی از اون شدت مشکلش کم شد بس که غلبه سردیش شدید بود   دکترا همه شون آنتی بیوتیک می دادند  که هرچه می خورد بدتر می شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11551614/سلام-کسی-درموردکبدگریدسه-اطلاعاتی-داره-داروی-گیاه ...

این دو مورد رو فرستادم جدیده  بازهم سرچ کن تاپیکها رو   

ولی این مورد یکی گفته گرید ۳ رو درمان کرده  و درمانهای خوبی رو گفته حتما باز کن بخون

عزیزم قدر سلامتیت رو بدون و پیش ی متخصص برو

چشم ممنونم..پیش متخصص رفتم یکسری داروها داد اماچون اون موقع باداربودم خیلی داروها اذیتم میکرد شوهرم گفت دیگه نخور منم ترسیدم به بچه آسیب بزنه قطع کردم یکی ازدوستان طب سنتی رومعرفی کرد گفت خیلی داروهاشون براکبدچرب مفیده

ببین یه تاپیک صبح دیدم در این رابطه پیدا کنم می ذارم  پستهای مفیدی دررابطه با درمان کبد چرب با ...

سلام

امکانش هست شماره مطب دکتری که همسرتون پیششون رفتن برای غلبه بلغم رو بهم بدید؟

آنلاین ویزیت نمیکنن؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

سلام امکانش هست شماره مطب دکتری که همسرتون پیششون رفتن برای غلبه بلغم رو بهم بدید؟ آنلاین ویزیت نم ...

سلام عزیزم متاسفانه شهرما هم پزشک متخصص در زمینه طب سنتی نداره.  یه آقایی رو پیدا کردیم که دوره طب سنتی گذرونده.   اگه تهران یا شهرهای بزرگ باشی یا مسیرت بخوره  متخصص طب سنتی دارند  اگه نه خیلی از شهرها نماینده طب اسلامی دارند  سرچ کن ببین شهرتون داره؟شماره هاشون تو نت هست.  طب اسلامی داروهاشون خیلی خوبه بهتر از طب سنتی.   ممکنه تو شهرتون افرادی باشند که دوره های طب سنتی رو گذراندند و کاربلد باشند. 

اگه ایتا داری گروه‌های پرسش و پاسخ طب اسلامی چندتایی دارم  مایل باشی لینک هرکدوم پیدا کنم می ذارم