2777
2789
عنوان

جای من باشید خودتونو نمیکشید ، ؟

752 بازدید | 33 پست

تو عقدم نه متونم باهاش ادامه بدم 

نه میتونم بدون اون زندگی کنم 💔

قلبم از درد کبود شده 😭🖤

لطفا کسایی که حس منو داشتن بگن 🥲

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من اخرش جدا شدیم

چجوری الان کنار اومدی و زندگی مکنی ؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نه رو خودم یه کمی کار میکنم.کشتن چیه مگه خرم؟اینهمه زیبایی داره دنیا.حیف نیست از دست بدم؟

من نمیخوام حالم از زیباهاش بهم مخوره منکه فقط درد کشیدم میخوام بمیرم گناهیم نداشتم 😔 

من نمیخوام حالم از زیباهاش بهم مخوره منکه فقط درد کشیدم میخوام بمیرم گناهیم نداشتم 😔 

اوکی پس اگه اومدی راه حل بخوای حرف منو گوش کن.بعد خودتو بکش اوکی؟

فردا ساعت ۱۲ برو بیرون اگه شرایطشو نداری برو تو حیاط یا بالکن یا بالا پشت بود تا ساعت ۱۵ بشین اونجا ت  گرما افتاب بزنه به سرت.

بعد بیا خونه اگه عشق یادت بود خودتو بکش

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍