2777
2789

چجوریه؟ اگه زدین راضی این؟؟؟ و مدتش چقد میگن 3 ماه ی بار باید بزنی چجوریاس توضیح میدین؟  و اینکه هزینش چقده

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین باره میشنوم.

ولی در کل اینچیزا ضرر داره هورمانت رو میریزه بهم

من از نامزدیم تا ب الان ک ۹سالمیگذره طبیعی جلوگیری کردیم

حامله هم نشدم  

همه چی بستگی ب مرد داره ک حواسش باشه

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
توصيه نميكنم

چراعزیزم؟ 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
۳ ماهه یه بار زدم   افتادم یکسره به خونرریزی

جدی؟؟؟  پس راضی نیستی

دو نفر نزدیکای من زدن چاق شدن. نمیدونم ربط داره یا نه

شنیدم میگن عوارض داره براهمین منم پرسیدم نظرات ببینم ک همه مخالفت کردن

اولین باره میشنوم. ولی در کل اینچیزا ضرر داره هورمانت رو میریزه بهم من از نامزدیم تا ب الان ک ۹سال ...

اره خب حق با شماس منم از نامزدیم تا الان ک میشه 3سال طبیعی بود برامام ولی همش با استرس براهمین دنبال راه چارم

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین