2777
2789

خواهرا کمکم کنید 

۲۰ سالمه از لحاظ روحی هم سالمم خداروشکر 

بنده گرافیستم وقتی میرم سرکار روزایی که خیلی انرژی داشته باشم از هشت صبح تا یک بکوب کار میکنم و پشت سیستمم 

ولی از یک به بعد واقعا نمیکشم منظورم اینه زود خسته میشم توی هرکاری و این مشکل خیلی آزارم میده در ضمن آزمایش ندادم نمیدونم مشکل جسمی خاصی دارم یا نه میدونید چیکار کنم یا چه دکتری برم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی زود خسته می‌شدم و بی‌حال بودم کمبود دی داشتم

چکاپ بده

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

از 8 تا 1 خیلیه

شنا توقعت از خودت خیلی زیاده. 

صبحا 21 بادوم درختی بخور

ادم که وسیله برقی نیست یکسره کار کنه

روح داره نیاز به استراحت داره

شربت عسل و شیره انگور درست کن بیر

کلا خوراکی سوپری  و تنقلات نخور نون سفید نخور

روغن غذاتو طبیعی کن

ی چکاپ کامل بده  مشکل نداشتی قرص دابل بول هم عالیه  من با این سرپا میمونم تو شیفت هام

اینو خیلی شنیدم. دوستم هم میگه عوارض نداره؟ چی هست اصلا

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
اینو خیلی شنیدم. دوستم هم میگه عوارض نداره؟ چی هست اصلا

من دوستم داروسازه چون خیلی زود خسته میشم بهم پیشنهاد داد نیروی جسمی رو خیلی بالا میبره

چند ماهه مصرف میکنم و نه فعلا عوارضی ندیدم 

Off از ۶/۱۹🙃💕

دابل بول با داشتن ویتامین‌های گروه ب، تائورین، جینسینگ و گوارانا یک مکمل انرژی زا که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان خستگی‌های ناشی از سرطان، افزایش باروری در آقایان، افزایش و مقابله با برخی از علائم یائسگی و سلامت جنسی در زنان می‌شود. همچنین از این مکمل می‌توان برای رفع خستگی و استرس استفاده نمود