2777
2789

الان من واقعا حق اعتراض دارم یا نه؟اون داداش بزرگتره...

مثلا زنگ خونه که میخوره همیشه من باید برم ببینم کیه اون دفعه تو اتاق که بودیم من تو گوشم هدفون بود یهو میبینم با پاش میزنه بهم که بدو برو زنگ میزنن ببین کیهههه طرف سه ساعت پشت دره برووو...یا مثلا موقع سفره جمع کردن قشنگگگ خودشو میکشه کنار و خیره به تلویزیون یا نهایت بشقاب خودشو بر میداره میره پی کارش...یا یه حالت دیگش اینه همه چی باید طبق میل اون باشه مثلا دارم تلویزیون میبینم یهو میاد میگه کووو بزن شبکه یک فلان سریاله اصلا انگار نه انگار من دارم چیزی میبینم یا مثلا دیشب همه از یه مهمونی دیروقت برگشتیم خسته و کوفته و دراز کشیدیم وسط حال به من میگه بلند شو برو برقارو خاموش کن یا همش میگه کو شارژرم؟کو جورابم؟یا بیا این لباسمو اتو کن تو خب بلدییی وای روانی میشم از دستش میشه یه کاری یه حرفی  جوری که بی احترامی هم‌نباشه بگین بکنم بلکه یکم به خودش زحمت بده یه کاری بکنههههه

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

منم همین مشکل دارم🤕😂 

سر همین ۲۴ ساعته در حال دعواعیم 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته  داداشت چندسالشع

۱۲ سال بزرگتره من ۸۳ ام

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

همش برمیگرده ب تربیت و حس اینکه وظیفه ی توعه .

بهش خوب و با احترام تذکر بده و باهاش صحبت کن .

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یعنی فقط منم که با جون و دل به داداشام رسیدگی میکنم؟ 

همیشه چک میکنم لباسا شون شسته و اتو شده باشه... یعنی در حدی که به قول خودشون هندونه قاچ کنه... 

لباس همیشه تاکرده و مرتب تو کشو

جورابا همیشه شسته 

همیشه کیک مورد علاقه و غذا مورد علاقه شون  .. 

یعنی من تنهام؟ 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم همین مشکل دارم🤕😂  سر همین ۲۴ ساعته در حال دعواعیم

اخه این یجوری جدیه این مواقع اصلا انگار وظیفمه

بی احترامی چیه بگو خودت انجام بده، به من مربوط نیست

اینجا یه بار دیگه تاپیک زدم همه میگفتن سر اینکه بزرگتره تو اصلا حق اعتراض نداری ...

منم مث توم

عاشق  داداشام هستم یعنی جون میدم براشون... 

وقتی زنگ میزنن انقدر قربون صدقه هم میریم شوهرم حسودیش میشه... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶