2777
2789
عنوان

بچه شش هفت ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا..الانم اصلا بهش شیشه نده ببرش دکتر انقد طولش بده که شیر خودتو بخوره ..راستی توماشین در حال ...

نه نمیدم ممنون عزیزم.

اخه چند بار در روز سوار ماشینش کنم اینطوری باید به شوهرم بگم سرکار نره.

بخدا بچه داری ادمو پیر میکنه

شاید رفلاکس پنهان داره؟؟ خواب شبش خوبه؟؟ دلدرد و بیقراری نداره؟؟. دهنشو مزه مزه نمیکنه؟؟

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

احتمالا داره دندون درمیاره ، دست تو دهنش نمیکنه؟ یا بزارقش زیاد نشده ؟ چون موقع دندون درآوردن دهنشون بدمزه میشه ..

اگه شیشه را میگرفت میگفتم احتمالا ی غذایی خوردی طعم شیرت را دوست نداره ، با این حال بستنی وانیلی بخور شیر را خوش طعم تر میکنه شاید کمک کنه بهش

اخ الهی🥰🥰 امیدوارم موضوع این باشه وپسرم مشکلی نداشته باشه

نه عزیزم حتما همینه.چون وقت دندون درآوردنشه دیگه فسقلی

نگران نباش

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شاید رفلاکس پنهان داره؟؟ خواب شبش خوبه؟؟ دلدرد و بیقراری نداره؟؟. دهنشو مزه مزه نمیکنه؟؟

اینو واقعا نمیدونم شاید داشته باشه.

اتفاقا همین چند شب که بد شیر شده بدخوابم شده تا صبح خیلی بیدار میشه میزنه زیر گریه میام بهش شیر بدم نمسخوره سرشو برمیگردونه ولی بغلش میکنم سریع دوباره خوابش میبره

بله عزیزم اینجور بودم یه مدت سرپا و حتی در حال راه رفتن شیر دادم تا درست شده و اینکه خیلی وقتی تا ...

😄😄😄من همیشه کارم اینه تا چشاشو باز میکنه سریع میپرم پیشش شیر بهش میدم چون هنوز ویندوزش بالا نیومده بازیگوشی نمیکنه

اینو واقعا نمیدونم شاید داشته باشه. اتفاقا همین چند شب که بد شیر شده بدخوابم شده تا صبح خیلی بیدار ...

رفلاکس پنهان تو سن های بالا نشون میده مخصوصا ک کمکی هم الان بهش میدی .. اول بگو چن وقته اینجوری شده؟؟ بعدم فک کن ببین چیو براش شرو کردی که اینجوری شده.. مثلا شیر گاو تو فرنی یا بادام یا هندونه یا هرچیزی...

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
رفلاکس پنهان تو سن های بالا نشون میده مخصوصا ک کمکی هم الان بهش میدی .. اول بگو چن وقته اینجوری شده؟ ...

چهار روزه که اینطوری شده.

و چیزایی که قبلا بهش میدادم دارم میدم چیزی جدیدی اضافه نکردم شیر پاستوریزه همکه تا یکسالگی ممنوعه