2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پنجم  عزیزم 

خود ب خود اینجوری شدی؟؟ 

زود برو بیمارستان منتظر نباش

درد هم داری؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
منم ماه پنجم  عزیزم  خود ب خود اینجوری شدی؟؟  زود برو بیمارستان منتظر نباش درد هم ...

چند روز مهمان داشتم بعد اینطور شدم بیمارستان و سونو هم رفتم فقط دارو داد و استراحت مطلق آخرش نفهمیدم مشکل از کجا بود و الان چرا بعد گذشت دوهفته بهتر نشدم

چند روز مهمان داشتم بعد اینطور شدم بیمارستان و سونو هم رفتم فقط دارو داد و استراحت مطلق آخرش نفهمیدم ...

استراحت کن عزیزم  اصلا بلند نشو 

دکتر خودت چی گفت. نگف علت و یعنی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اها نمیدونستم اقایون نمیان تو سایت

وا چون آقایون میان نباید سوال بپرسیم 

اصلا بیان مشکل چیه مگه 

چیز تابو و زشتی نیست بنده خدا مشکل داره نگرانه 

شما ادامه دهنده همونایی ک میگن زن بلند نخنده و تو پستو زندگی کنه 

التماس تفکر 

استراحت کن عزیزم  اصلا بلند نشو  دکتر خودت چی گفت. نگف علت و یعنب

گفت احتمالا تو خطر زایمان زودرسی شیاف و مسکن داد و استراحت دیگه هیچی نگفت آخرین بار طول سرویکسم ۳۲ بود گفت استراحت کن پایین تر نیاد ولی الان نگرانم چرا هنوز ادامه داره