2777
2789

افتادگی پلک نداره، حالت چشمش اونجوریه، فکر میکنه اگه عمل کنه چشماش آهو میشه، این همه گرفتاری داریم میگم تو این شرایط میگه واجبه، بعدم با سر وصدا میخواد دهن آدمو ببنده، انقد بدم میاد از این حرکاتش، یا بره بوتاکس بزنه یا فکر عمله همش نگاه قیافه ش میکنه، رو مخمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سخته ولی فکر کنم چون تو خرج نداری احساس میکنه اضافه خرج خودش میکنه پس تو هم به خودت برس خرج کن ...

قبلا دقیقا همش اون خرج می‌کرد یکی دوسالی هست منم زیاد خرج میکنم، ولی اون در مورد قیافه ش خیلی حساس شده، حس میکنم فکر میکنه زشته

35سال

بعضی مردا اونطورین به خودشون خیلی میرسن مثل بابای من همیشه خوشتیپ میگرده همیشه لباس نو موهاشم رنگ میکنه ۵۴ سالشه ولی شوهر من با دعوا لباس نو میپوشه بریم مهمونی میگه لباس کهنه ها مگر چشه 

بعضی مردا اونطورین به خودشون خیلی میرسن مثل بابای من همیشه خوشتیپ میگرده همیشه لباس نو موهاشم رنگ می ...

شوهر من مثل بابای شماست، و برعکس من تو خونواده ای بزرگ شدم که مردا زیاد بخودشون اهمیت نمیدادن و این برام سخت شده. همش حس بدی بهش دارم میگم اه حس زنونه داره انگار انقد بخودش نگاه میکنه، گاهی وقتا تو آینه نگاه میکنه یواشکی نگاش میکنم میبینم هی پوستشو نگاه میکنه 🥴🥴🥴بعد یه افتادگی بین دوتا ابروش داره که خیلی رو اونم حساسه، کلا مدل پیشونیش اینجوریه و میفته پایین، دکترم گفت اونم جز عمل راهی نداره، یه مدت گیر اونم بود اما بیخیال عمل شد گاهی میره اون گودی رو فیلر میزنه، حالا نه که بگم دنبال دختر و... هستآ، ظهر که از اداره میاد دیگه خونه س، ور دلم. اما کلا این مدلیه 

بعدم ب شوهرت اعتماد ب نفس بده ازش تعریف کن عاشقش باش بذار حس خوب بخودش داشته باشه

اتفاقا برعکس خودش من خیلی اهل تعریف و تمجیدم، انرژی و حس بهش میدم، اون که خودش چوب خشکه، ولی خودش تو فکر میره